«Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών» είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Τζούμας και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Και μπορεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας να ανακατασκεύασε και να τόνισε ότι έκανε black χιούμορ, οι αντιδράσεις στο πρόσωπο του συνεχίζονται.

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης, εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού, Γιάννη Γκιωνάκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Γκιωνάκης σημείωσε πως: «Εκνευρίστηκα πάρα πολύ με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Μετά βγήκε και είπε ότι έκανε χιούμορ. Θεωρώ ότι με τη λέξη χιούμορ, κωμωδία, αστείο σε κάτι προσβλητικό δεν είμαστε στο απυρόβλητο. Και η κωμωδία έχει όρια. Και για κάτι τόσο μεγάλο που γίνεται τώρα και επιτέλους ξεσπάει, να βγαίνει και να το κοροϊδεύεις νομίζω πως είναι τραγικό».

«Το αστείο έχει όρια και το χιούμορ δεν είναι στο απυρόβλητο με το να λάμε απλά black χιούμορ» είπε στην συνέχεια ο Λευτέρης Γκιωνάκης και πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να λέμε τέτοια πράγματα. Αυτό το πράγμα θα το ακούνε κάποιες γυναίκες που έχουν βιώσει αυτή την εμπειρία και πως θα αισθάνονται. Το έχουν σκεφτεί ποτέ; Εάν αυτές ήταν οι κόρες τους, το έχουν σκεφτεί ποτέ;».