Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τον Νίκο Παπαδάκη ως τον πιο όμορφο άντρα στον κόσμο(είχε κερδίσει την πρώτη θέση στον ανδρικό διαγωνισμό ομορφιάς στην Αυστραλία), ως μοντέλο, και μέχρι πρότινος ως παρουσιαστή. Ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε και μια άλλη, άγνωστη πτυχή του, αυτή του αγιογράφου!

«Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει αυτή την πλευρά μου, δηλαδή τη ζωγραφική. Δουλεύω και προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι, να γίνομαι καλύτερος», λέει στη Real life και συνεχίζει: «Πιστεύω ότι έχω αρκετές δυνατότητες και η πολλή δουλειά και μελέτη θα με οδηγήσουν στο να πετύχω αυτό που έχω βάλει στόχο».

Για εκείνον, η τέχνη της αγιογραφίας είναι κάτι μαγικό. «Όταν ζωγραφίζω χάνομαι. Μπαίνω σε άλλη διάσταση και αποκόβομαι από την πραγματικότητα και τον χρόνο».

‘Άλλωστε ο Νίκος Παπαδάκης προέρχεται από οικογένεια ιερέων. «Από μικρός πήγαινα στην εκκλησία και βοηθούσα τον παπά της ενορίας στη λειτουργία». Έτσι δεν ήταν δύσκολο για τον ίδιο να μυηθεί στον κόσμο των αγιογραφιών.

Παραδέχεται όμως ότι το ξεκίνημά του δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολο,γιατί δεν είχε ταλέντο στη ζωγραφική. «Στο δημοτικό και στο γυμνάσιο δεν μπορούσα να τραβήξω ούτε μια ίσια γραμμή. Και ξαφνικά στα 17 μου ήρθε η επιθυμία να ζωγραφίσω. Μου άρεσε και το καλλιέργησα».