Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Σίσσυ Φειδά και εξομολογήθηκε την ατάκα που είπε στον σύζυγο της όταν τον γνώρισε ενώ αποκάλυψε και την πρόταση που είχε δεχθεί για show. «Προέρχομαι από μια γενιά όπου το να κάνεις διακόσμηση ακουγόταν λίγο σνομπίστικο επάγγελμα, αλλά στην οικογένειά μου ασχολούνταν με τις κατασκευές. Φτιάξαμε μια βίλα στο κέντρο του Λονδίνου που κοστολογήθηκε 75 εκατομμύρια λίρες» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

«Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου ποτέ για την τηλεόραση. Μου είχε γίνει πρόταση για ένα σόου, αλλά δεν πήρα μέρος λόγω χρόνου. Πολλές φορές έχω πει ότι θα ήθελα να τραγουδήσω, να χορέψω», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

«Όταν γνώρισα τον σύζυγο μου, του είπα “τι είμαι; Cougar”»

Για τον σύζυγό της, η Σίσσυ Φειδά τόνισε ότι: «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί με τον άντρα μου, έχουμε έντονο χαρακτήρα και ταμπεραμέντο. Λόγω της διαφοράς ηλικίας δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αν δεν ήταν κι εκείνος πολύ δυνατή προσωπικότητα. Όταν τον γνώρισα  του είπα “τι είμαι; Cougar; Αφού δεν μου αρέσουν οι μικρότεροι” και μου έλεγε πως θα λέμε ότι εγώ σε κυνηγάω».