Άγνωστες ιστορίες με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, και όχι μόνο, αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Για τον Πασχάλη Τερζή, τον οποίο αποκάλεσε φωνάρα και τον συγχαίρει που στάθηκε στο ύψος του και σταμάτησε για να τον πεθυμήσει ο κόσμος. «Όταν βγήκε ο Πασχάλης για τρία, τέσσερα λεπτά, ο κόσμος άναβε αναπτήρες από κάτω. Ουρλιάζανε και με έπιασαν τα κλάματα, συγκινήθηκα. Ο Πασχάλης δεν έβλεπε, στραβώθηκε στην πίστα από τους καπνούς που του είχαμε βάλει και μου είπε “τι είμαι ρε Αργύρη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και με κάνετε έτσι;”», είπε.

Για τον Νότη Σφακιανάκη είπε ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιδί που τηρεί πάντα τον λόγο του. «Είχα πει στον Νότη “πάρ’το πάνω σου όλο, κάνε ότι θέλεις. Δεν θα τα κάνουμε μαζί, γιατί θα τσακωθούμε, δεν μου αρέσει με τίποτα ό,τι κάνεις”. Ο Νότης με ρώτησε γιατί τον πήρα και του απάντησα “πλάκα μου κάνεις; Αρέσεις στον κόσμο”. Το έκανε και σκίσαμε».

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο, του οποίου η απώλεια βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα. Για εκείνον ήταν ένας σταρ που δεν πρόκειται να βγει ποτέ ξανά. «Ήταν ένας σταρ που δεν θα ξαναβγεί. Ήμασταν κουμπάροι».

«Η Άννα Βίσση δεν είναι μία κυρία, είναι αντράκι. Είναι μία πολυδάπανη καλλιτέχνιδα, θα σου βγάλει το λάδι. Η Βίσση έχει πολλές απαιτήσεις και από τον εαυτό της. Τα λεφτά που παίρνει, θα τα κάνει φορέματα, λούσα, διαφήμιση και τη θεωρώ κορυφαία. Όταν δουλεύαμε με την Άννα Βίσση ψάχναμε κοριτσάκια για το πρόγραμμα και της είπα “δεν παίρνουμε την Βανδή; Είναι ωραία”. Η Βίσση τότε μου απάντησε: “Η Βανδή κάνει εμένα, τι να την πάρουμε; Να σπουδάσει εμένα;“».

Για την Χριστιάννα αποκάλυψε πως τον είχε αναγκάσει τη δεκαετία του ’70 να της φέρει χορογράφο από τη Γαλλία. «Ήταν μια τύπισσα δύσκολη»

Όταν ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βρισκόταν στην Αμερική δούλευε μαζί με τον Στράτο Διονυσίου, ο Αργύρης ως μπάρμαν και ο Στράτος τραγουδούσε. «Ένα πρωινό με πήρε και φύγαμε από το μαγαζί, αλλά εγώ στενοχωρήθηκα γιατί έγινε ληστεία. Τους δέσανε όλους για να πάρουν τα λεφτά. Με το Στράτο ήμασταν φυλακή, εκεί μέσα έκανε δίσκο», είπε.

Χαρτορίχτρες και πνευματικοί

Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε πως υπήρχαν καλλιτέχνες που ζητούσαν να αλλάξουν το καμαρίνι γιατί τους το είχε πει η χαρτορίχτρα, ενώ άλλοι έφερναν πνευματικούς για να εξετάσουν το καμαρίνι. Μάλιστα, είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη στα πρώτα του βήματα. «Είναι καλό παιδί τον αγαπάω, θέλει να το παίζει προχωρημένος δεν μου κολλάει το στυλάκι αυτό».

«Ο Αντρέας Παπανδρέου με είχε μαγέψει. Είχε έρθει έξι ή εφτά φορές στα εγκαίνια του μαγαζιού. Μια φορά είχε έρθει ενώ ήταν μέσα όλη η Νέα Δημοκρατία, τον πήρανε χαμπάρι, του μίλησαν, σηκώθηκε και χόρεψε».

Φυσικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχει αναμνήσεις και από τους επώνυμους της διεθνούς showbiz. Τον Αλβέρτο του Μονακό τον βρήκε… ξινό, ενώ μεσογειακή ομορφιά και θηλυκό «με καμπύλες μπρος πίσω» χαρακτήρισε την Σάρον Στόουν.

Ο επιχειρηματίας άνοιξε ένα νέο χώρο, το Argi’s House, το οποίο το ξεκίνησε μαζί με δύο νέα παιδιά ενώ μετά τα Χριστούγεννα σκέφτεται να βάλει μία παλιά του συνεργάτιδα, την Κωνσταντίνα. Στόχος του νέου του επιχειρηματικού εγχειρήματος είναι να θυμίζει την παλιά του «Αθηναία», το θρυλικό του μαγαζί στο Κολωνάκι, και πιστεύει πως θα αναβιώσουν οι παλιές καλές εποχές.