Ο έκτος κύκλος του MasterChef βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του και οι κριτές μεταμορφώθηκαν για λογαριασμό του trailer. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μεταμορφώθηκε σε μποξέρ, ο Πάνος Ιωαννίδης σε μπαλαρίνο και ο Σωτήρης Κοντιζάς φόρεσε τα αστραφτερά του ρούχα και ανέβηκε στην πίστα ως άλλος βασιλιάς της πίστας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, στις εμφανίσεις του στο πλατό του διαγωνισμού μαγειρικής φοράει κουστούμια και αρκετές φορές σχολιάζεται από τους άλλους δυο κριτές του MasterChef και φίλους του για τις ενδυματολογικές επιλογές του.

Ένα από τα στοιχεία που δεν έχει αλλάξει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς πάνω του τα τελευταία χρόνια είναι το κοντοκουρεμένο μαλλί του.

Πριν όμως 13 χρόνια, όλα ήταν αλλιώς για τον κριτή. Συγκεκριμένα τα μαλλιά του ήταν πολύ μακριά και επέλεγε να φοράει t-shirt.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια «βουτιά» στο παρελθόν και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«13 χρόνια πριν, στην αποφοίτηση του Σταύρου στο Πάντειο. Κάποια πράγματα ωριμάζουν με στυλ απελευθερώνοντας κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα τους» έγραψε στην αρχή της ανάρτησής του και πρόσθεσε λίγο πιο κάτω: «Εγώ είμαι.. “με χωρίς” αυτήν την πλούσια κόμη. Τρίχες δηλαδή. Εσύ πού ήσουν 13 χρόνια πριν και ποιά ήταν τα όνειρα σου;».