Ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου έχασε την αγαπημένη του θεία αλλά και τον πατέρα του από τον κορονοϊό και σήμερα μίλησε στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, λυγίζοντας μάλιστα στον αέρα. Προέτρεψε ακόμη τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, τονίζοντας: «Τι περιμένετε να πάτε να εμβολιαστείτε; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω».

«Κάνω 21 χρόνια τηλεόραση και ποτέ δεν έχω βγει να δώσω συνέντευξη. Βγήκα λοιπόν σήμερα και ζήτησα να κάνουμε αυτό για έναν και μόνο λόγο. Γιατί θέλω να περάσω ένα μήνυμα και τίποτα άλλο. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα και τη θεία και τον μπαμπά μου και όλο αυτό έγινε για έναν λόγο, γιατί ήταν ανεμβολίαστοι», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

«Δεν είναι ότι δε θέλανε να το κάνουν το εμβόλιο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για κάποιο λόγο δε μπορούν να το κάνουν. Είτε γιατί μπορεί να φοβούνται τη βελόνα, είτε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό γιατί είναι μεγάλοι σε ηλικία, είτε να το φοβούνται. Εγώ πιστεύω, ότι από μια ηλικία και μετά οι μεγάλοι άνθρωποι ξαναμωραίνονται, πρέπει να τους πάρεις από το χέρι και να τους πας να κάνουν το εμβόλιο. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι έπρεπε να έχω πάρει τον μπαμπά μου και την θεία μου και να τους έχω κάνει το εμβόλιο.

Ήταν και οι δυο γιατροί και αυτό είναι ακόμα χειρότερο για εμένα. Πρέπει να το κάνεις με το έτσι θέλω, αν θες να ξαναδείς τους αγαπημένους σου», συνέχισε.

«Κάθε μέρα υπάρχουν 80-100 άνθρωποι σαν κι εμένα που χάνουν τους δικούς τους. Γι’ αυτό ήθελα να πω στην κάμερα: Πηγαίνετε τους μεγάλους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Αλλά και οι μικρότεροι…», τόνισε ακόμη ο γνωστός σεφ.

Αναφερόμενος στον πατέρα του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του: «Υπήρξαν κάποιοι που μου έγραψαν πολύ κακά πράγματα, του τύπου είσαι κομματόσκυλο γιατί λες στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ προσπαθώ να σας πω απλά εμβολιαστείτε, γιατί θα σας πω 2-3 πράγματα τα οποία πραγματικά, δεν ξέρω πώς θα νιώσετε. Εγώ τον μπαμπά μου δεν τον ξαναείδα. Δεν μπόρεσα να του πιάσω το χέρι, δεν μπόρεσα να τον αγκαλιάσω. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω, είναι να του πω μπαμπά σε αγαπώ πολύ από το τηλέφωνο».

«Τι περιμένετε να πάτε να εμβολιαστείτε; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Πόσο θέλετε να πάει δηλαδή; Η Ελλάδα είναι Νο1 σε θανάτους. Τι περιμένετε και δεν βάζετε τις μάσκες διπλές; Δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλετε να το κάνετε. Είναι δικαίωμά σας σίγουρα, αλλά να ξέρετε τι έχετε να περάσετε», υπογράμμισε ακόμη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.