Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης το πρωί της Τρίτης ο οποίος μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως υπήρξε στιγμή που σκεφτόταν να φύγει από την Ελλάδα ενώ αποκάλυψε τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στην τηλεόραση.

«Στις δυο καραντίνες μελέτησα και βρήκα χρόνο για μένα, για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Με τη σύζυγο μου κατά τη διάρκεια του lockdown βρήκαμε χρόνο να έρθουμε πιο κοντά. Συζητούσαμε πιο πολύ, ξαναγνωριστήκαμε μετρά από τόσα χρονιά και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε ξανά. Για μας ως ζευγάρι είναι πάρα πολύ καλό να συνεργαζόμαστε και στη δουλειά, αλώστε πάντα συνεργαζόμασταν», ανέφερε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στην τηλεόραση

«Μου είχε γίνει πρόταση να πάρω μέρος σε talent show, αλλά δεν είναι το αντικείμενο μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να παρουσιάσω κάτι εκτός από εάν τηλεπαιχνίδι γνώσεων και μόνο. Αυτό θα το ήθελα, όλα τα αλλά δεν με εκφράζουν», εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή ήθελα να φύγω από αυτή τη χώρα γιατί με είχε πικράνει. Ο πολιτισμός δεν λέει τίποτα εδώ και πολλά χρονιά για αυτή τη χωρά, δεν μας βοηθάει κάνεις. Αυτό με ενοχλεί αφάνταστα», δήλωσε στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.