Ο Νίκος Βερλέκης μιλάει στο newsbeast.gr για τη μεγάλη του αγάπη, την υποκριτική και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή του στην κινηματογραφική ταινία «Το ξέσπασμα του φεγγαριού».

«Η ταινία έχει άρωμα παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Πρόκειται για μία ερωτική ιστορία ανθρώπων που έχει πολλά εμπόδια, χωρίς να ευθύνονται τα δύο παιδιά. Πληρώνουν το παρελθόν» λέει χαρακτηριστικά ενώ επισημαίνει ότι υποδύεται έναν έμπιστο άνθρωπο της οικογενείας, ο οποίος προσέχει την Κατερίνα Γερονικολού.

Ο ηθοποιός αναφέρεται και στα σχέδιά του για το μέλλον. «Θα είμαι στην Κρήτη, 29 του μηνός, αφού παίζω στη θεατρική παράσταση “Δασκαλογιάννης”. Αλλά γενικά κάνω κι άλλα σχέδια».

Ο Νίκος Βερλέκης εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός είναι και ενεργός πολίτης. Ασχολείται με τα κοινά και είναι δημοτικός σύμβουλος Καισαριανής. Φέτος, έβαλε πάλι υποψηφιότητα και μιλάει στο newsbeast.gr για την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Σχολιάζει το μνημόνιο αναφέροντας χαρακτηριστικά «κανείς δεν είναι υπέρ του μνημονίου αλλά δυστυχώς εκεί που έφτασαν τα πράγματα, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς».

Αναφέρεται επίσης και στην αποχή του κόσμου από τις κάλπες τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Η αποχή είναι μία διαμαρτυρία. Αλλά ο πολίτης θα πρέπει να συμμετέχει στα κοινά και να μην αφήνει τους άλλους να αποφασίζουν γι’ αυτόν. Διαμαρτύρεσαι, ψηφίζοντας αυτό που θέλεις, όχι απέχοντας».