«Μέσα στην ταχύτητα της καθημερινότητας τα ζευγάρια ξεχνούν να μιλήσουν. Αυτή είναι μία παγίδα στην οποία πέφτουν πολλά ζευγάρια με το πέρασμα του χρόνου, ίσως γιατί από ένα σημείο και μετά θεωρούν τη σχέση δεδομένη» τόνισε η Ρένια Λουιζίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Όσο για το αν έπεσε ποτέ σε αυτή τη παγίδα με το σύζυγό της, η ηθοποιός είπε:

«Είμαι από τη φύση μου γκρινιάρα και αναλυτική, οπότε μάλλον το πρόβλημα στη δική μας σχέση είναι ότι μιλάω περισσότερο από ό,τι πρέπει. (Γελάει.) Ωστόσο, έχω παρατηρήσει εκ των υστέρων ότι κάποιες φόρες από κεκτημένη ταχύτητα έχω αφήσει στην μπάντα τον άνθρωπο μου. Δεν υπάρχει μυστικό του πετυχημένου γάμου. Είναι ακριβώς όπως μία συνταγή που μπορεί να την κάνουν δύο νοικοκυρές χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς υλικά και στη μία να πετύχει και στην άλλη όχι».

Και συνεχίζει: « Όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου ήμασταν πάνω σε μια μηχανή, έχοντας στην πλάτη μας ένα σακίδιο και μπορεί να πηγαίναμε μια εκδρομή χωρίς να έχουμε προγραμματίσει ούτε πού θα κοιμηθούμε ούτε πότε θα γυρίσουμε» τόνισε στο ΟΚ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.