Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο τραγουδιστής Justin Bieber με τον ηθοποιό Orlando Bloom για την πρώην γυναίκα του δεύτερου, Miranda Kerr.

Όλα ξεκίνησαν στο εστιατόριο Cipriani στην Ίμπιζα. Μάλιστα εκείνη την ώρα το μέρος ήταν γεμάτο celebrities αφού εκεί έτρωγαν η Paris Hilton, η Lindsay Lohan. Οι δυο τους κάθονταν σε διπλανά τραπέζια και όταν ο Orlando σηκώθηκε να φύγει αγνόησε επιδεικτικά τον Justin που του έτεινε το χέρι του για να τον χαιρετήσει.

Ο νεαρός τραγουδιστής εκνευρίστηκε πολύ με αποτέλεσμα να γυρίσει να του πει κάτι για την πρώην γυναίκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες του είπε ότι η Miranda Kerr είναι πολύ καλή, αφήνοντας σεξουαλικά υπονοούμενα για τους δυο τους. Η συνέχεια δόθηκε έξω από το Cipriani και μέρος του καβγά έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ.

Ο Bieber ακούγεται στην αρχή του βίντεο να λέει προς τον Orlando «what’s up b…» («τι γίνεται σκύλα»), ενώ διάφοροι προσπαθούν να τους κρατήσουν μακριά.Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο Orlando προσπάθησε να γρονθοκοπήσει τον Bieber.

Σύμφωνα πάντως με τα ξένα ΜΜΕ, ο Bieber κάνει πολλή παρέα με τη Miranda Kerr τώρα τελευταία, και μάλιστα μετά τον καβγά ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram που γρήγορα έσπευσε να σβήσει.