Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη φυλακή μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς αλλά και για τα μαθήματα ζωής που πήρε.

«Καμία φορά διαβάζεις ένα σενάριο, νομίζεις ότι όλα θα πάνε καλά και ύστερα έρχεσαι αντιμέτωπος με απρόσμενες σκηνές -εφιαλτικές- που καθόλου δεν τις περίμενες. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα να βγει καλό και να γεμίσεις τις αίθουσες με κόσμο. Και, πίστεψε με, οι δικές μου αίθουσες είναι sold out εδώ και πάρα πολύ καιρό», είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Like».

Όσο για το αν έκανε ακραίες σκέψεις όσο παρέμεινε στη φυλακή τόνισε: «Ποτέ, ποτέ. Ούτε μια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα να αυτοκτονήσω, κι ας μου έτυχαν όλες αυτές οι αναποδιές. Σε κανέναν δεν θα κάνω τη χάρη αυτή. Θα συνεχίσω να ζω και να τους κάνω να ταλαιπωρούνται. Δεν το βάζω κάτω κι αυτή θα είναι η τιμωρία τους. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι με τιμώρησαν, αλλά δεν έβαλα μυαλό. Συνεχίζω να κάνω πράγματα και να δημιουργώ γεμάτος ενέργεια για τη χώρα που αγαπώ. Γιατί την αγαπώ την Ελλάδα, αυτούς που διοικούν σιχαίνομαι. Δεν έτρωγα τα λεφτά μου ούτε σε καζίνο της Γαλλίας ούτε στο Σεν Τροπέ, όπως άλλοι. Και αντ’ αυτού το “ευχαριστώ” τους ήταν να με κλείσουν σε ένα κελί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.