Με βαριά καρδιά και μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης πληροφορούμαστε ότι το θρυλικό βρετανικό περιοδικό που λάτρεψε τα γυναικεία στήθη όσο κανείς, το φοβερό και τρομερό «Nuts», κλείνει οριστικά τις πόρτες του έπειτα από 10 χρόνια σέξι προσφοράς στον παγκόσμιο ανδρισμό.

Ναι, μιλάμε για το περιοδικό που μας γνώρισε τα επίσης θρυλικά σήμερα βρετανικά glamour models, τύπισσες όπως οι Lucy Pinder, Danielle Lloyd, Emma Glover, Rosie Jones, Vikki Blows, Holly Peers, Chanelle Hayes, Sophie Reade, Kelly Andrews, Rhian Sugden, Emma Frain, Sophie Howard, Eva Wyrwal και η λίστα δεν έχει τέλος.

Το εβδομαδιαίο βρετανικό ανδρικό περιοδικό, που στην ακμή της κυκλοφορίας του έφτασε τα 300.000 αντίτυπα τη βδομάδα, έγινε ιδιαιτέρως γνωστό τόσο για την ιδιαίτερη έμφασή του στο μπούστο όσο και το πιο «πικάντικο» υλικό του από τους μεγάλους μηνιαίους αντιπάλους του, σαν το «Loaded» και το «FHM».

Κι όταν οι αναγνώστες συνειδητοποίησαν ότι αν ήθελαν να τσεκάρουν κορίτσια με ελαφρά περιβολή μπορούσαν να το κάνουν δωρεάν online, το «Nuts» ήταν και πάλι εκεί να τους δώσει αυτό που ήξερε καλά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (nuts.co.uk).

Είναι πράγματι μια θλιβερή, θλιβερή μέρα για τον απανταχού ανδρισμό.

Σε κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να απαλύνει τον πόνο, ας δούμε μερικές δουλειές του «Nuts» για να αντισταθμίσουμε την απώλεια…

Chanelle Hayes



Rosie Jones & Sophie Howard


Eva Wyrwal

Sophie Reade



Lucy Pinder (φυσικά!)

Lucy Pinder & Eva Wyrwal