Μπορεί στα 55 της να παραμένει ποθητή και το σώμα της να το ζηλεύουν πολλές νεότερες της, ωστόσο δεν ήταν εύκολο για τη Sharon Stone να συμβιβαστεί με το πέρασμα του χρόνου.

Η σταρ του «Βασικού Ενστίκτου» παραδέχτηκε πως όταν έγινε 40 κλείστηκε στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και έκλαψε παρατηρώντας το πρόσωπό της στον μεγεθυντικό καθρέπτη.

Το σώμα της μοιάζει πάντως να έχει αντισταθεί στο χρόνο, όπως φαίνεται από τη φωτογράφισή της με μπικίνι για το εξώφυλλο του περιοδικού «Shape».

Όσο για το πώς έμαθε να αποδέχεται τις συνέπειες του χρόνου, τόνισε πως δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία.

«Κλείστηκα στο μπάνιο κι έκλαιγα κι αποφάσισα να μην βγω από εκεί μέχρι να αποδεχθώ την εικόνα μου. Κάποια στιγμή είπα στον εαυτό μου: ‘τώρα θα γεράσεις. Πώς θέλεις να σου συμβεί αυτό; Και σκέφτηκα πως θέλω να γεράσω σαν χορεύτρια. Να διατηρήσω το σώμα μου σε φόρμα. Μου αρέσει να χορεύω, να κάνω διατάσεις, να πηγαίνω στο γυμναστήριο».

Για να αντισταθεί στο χρόνο η Stone έβγαλε εντελώς από τη ζωή της το αλκοόλ και υιοθέτησε υγιεινή διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες.

«Σε μένα δουλεύει, έχω πολύ χαμηλή χοληστερίνη και χαμηλή πίεση. Δεν είναι όμως καλή για όλους, θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό σας. Τρώω επίσης ψάρια και τυρί, μου αρέσει το καθαρό φαγητό που μαγειρεύεται όσο πιο απλά γίνεται», τόνισε.