Για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση του TV Μακεδονία μίλησε η Ιωάννα Λίλη, ενώ σχολίασε και τις φήμες περί κρίσης στον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Μέχρι χθες οι ρυθμοί ήταν εντελώς διαφορετικοί, όλη μέρα ήμουνα με τα παιδιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι μαζί τους. Πιστεύω ότι τώρα ο χρόνος που μοιράζομαι με τη Μαρία και τον Ιωάννη είναι πιο δημιουργικός», είπε σε συνέντευξή της στη «Real Life».

Σχετικά με τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη και αν εκείνος της ασκεί αυστηρή κριτική, η Ιωάννα Λίλη ανέφερε: «Είναι πολύ σωστός κριτής. Έχω την αυτογνωσία να βλέπω τα λάθη μου και παρατηρώ ότι αυτά που μου λέει είναι τα ίδια πράγματα που έχω παρατηρήσει κι εγώ. Δεν είναι σκληρός, είναι σωστός».

Η ίδια σχολίασε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο της και πιθανό χωρισμό. «Αυτό έχει πάρει πια το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, δυστυχώς. Ο κάθε δημοσιογράφος, όπως και ο κάθε επαγγελματίας, κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Ο χρόνος λοιπόν αποδεικνύει ποιος είναι σωστός και φερέγγυος επαγγελματίας», τόνισε. Και πρόσθεσε: «Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου και τον θαυμάζω. Φυσικά και υπάρχει έρωτας, όσα χρόνια γάμου και αν έχουν περάσει, αρκεί να ξέρεις να στέκεσαι σωστά μέσα σε αυτόν».