Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για το πώς βλέπει το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια του «Hollywood dream night» στο Mega.

«Δεν το έχω ξανακάνει, αλλά είναι ένα πράγμα που είναι κοντά σε μένα» λέει η ηθοποιός για την εκπομπή που θα παρουσιάζει και συνεχίζει: «Έχει να κάνει με τα παιχνίδια που παίζουμε κι εμείς στο σπίτι με παρέες. Έχει σχέση με μένα, δεν είναι τελείως ξένο. Ωστόσο, δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, οπότε δεν έχω εικόνα. Αλλά, νομίζω, θα κοιτάξω να είμαι χαλαρή και να είμαι ο εαυτός μου», είπε η ηθοποιός στη «Realnews».

Όταν ερωτάται εάν έχει σκεφτεί ποια θα μπορούσε να ήταν η πορεία της αν είχες γεννηθεί στο Χόλιγουντ, η ίδια απαντά: «Όλοι οι ηθοποιοί του κόσμου σε μικρές χώρες όπως η Ελλάδα έχουν φαντασιωθεί πώς θα ήταν αν είχαν γεννηθεί στο Χόλιγουντ. Αλλά αυτό το φαντάζεσαι, λες “τι ωραία που θα ήταν, θα έκανα ωραίες ταινίες”. Αν ήμουν από τους τυχερούς που δουλεύουν, γιατί οι πιο πολλοί δουλεύουν στα εστιατόρια. Αλλά δεν έχει και τόση σημασία. Το θέμα είναι όπου είσαι να κάνεις δουλειές που να σου αρέσουν. Να περνάς καλά. Εδώ έχει μια άλλη ελευθερία, δεν είσαι και υποχείριο των στούντιο».

Όσο για το αν σκέφτηκε ποτέ να φύγει, απαντά: «Τώρα πια είμαι μεγάλη. Από μια ηλικία και μετά, δεν έχει νόημα να φύγεις. Αν φύγεις με τη βαλίτσα στο χέρι, πρέπει να το κάνεις μέχρι τα 25. Αλλιώς, μπορεί να είσαι τυχερός και να σε δούνε μέσα από μια ταινία. Δεν έγινε τίποτε από τα δύο. Αλλά δεν ήταν και μέσα στις επιδιώξεις μου. Είναι δύσκολο να αφήσεις τα πράγματα που αγαπάς, τους φίλους σου και την ωραία σου τη χώρα. Θα ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα».