Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά ήταν χθες το βράδυ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που βρέθηκε στο «Νικ Ο’ Κλοκ», αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης του και τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη: «Τον τελευταίο καιρό νυστάζω συνήθως. Το τελευταίο πράγμα που βλέπω συνήθως είναι το παιδί, όλο το πακέτο το ‘χει φάει η Βάσω. Έχω συνειδητοποιήσει, όμως, ότι η ζωή μου πρέπει να είναι αφιερωμένη σε αυτό το παιδί. Και η Βάσω κάνει υπομονή με όλο αυτό. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο ψύχραιμη – επιμένει πολύ και με τον θηλασμό και όλα».

Όσο για τις σχέσεις του, πριν γνωρίσει τη γνωστή ηθοποιό, είπε: «Έχω απιστήσει στο παρελθόν και το γιατί είναι σχετικό… Ίσως έγινε το λάθος επειδή κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν σε μια συγκεκριμένη στιγμή και δεν το κάνεις επειδή δεν θες να στεναχωρήσεις τον εαυτό σου πιο πολύ», ενώ συμπλήρωσε: «Η Βάσω δεν μου έχει ψάξει ποτέ κινητό, αλλά ούτε εγώ έχω κάνει κάτι τέτοιο στη σχέση μας. Το είχα κάνει παλιά, όμως, όταν ήμουν 19-20 χρονών».

Επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του: «Ήμουν πολύ χαλαρός με όλο αυτό από την αρχή γιατί δεν ήταν άμεσος ο θάνατός του. Είχε καρκίνο… Είχε δύο όψεις: ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε πως πάσχει από καρκίνο και ο άλλος μισός είναι όταν συμβαίνει μετά. Ήταν πολύ επικοινωνιακός, χορατατζής, με χιούμορ και νομίζω μετά θάνατον θα ήθελε να είμαι όσο πιο χαρούμενος γίνεται».