Έπειτα από 9 χρόνια στο τιμόνι του «Πάμε πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνεχίζει και η ίδια να εκπλήσσεται με την αμείωτη απήχηση που εξακολουθεί να έχει στο κοινό η εκπομπή. Έχει μάθει να ζει τις ιστορίες των ανθρώπων που φιλοξενεί και συμμερίζεται απόλυτα τις ανθρώπινες αδυναμίες, ενώ δηλώνει ότι θέλει να παίξει στον κινηματογράφο.

«Φυσικά θα ήθελα να παίξω στον κινηματογράφο» λέει στη Reallife. «Θα προτιμούσα να παίξω έναν άλλο ρόλο, έναν άλλο χαρακτήρα» τονίζει για τη συμμετοχή της στην ταινία το «Πουλί της Κύπρου». «Τώρα κάνω μόνο τον εαυτό μου, κάτι που συνέβη -κατά το σενάριο- μέσα στο πλατό, πάρα πολύ αστείο, μια πάρα πολύ ωραία φάρσα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να υποδυθώ έναν πραγματικό ρόλο» προσθέτει.

Πιστεύει ότι ο κινηματογράφος έχει μπει σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο τελευταία και φέρνει σαν ζωντανό παράδειγμα την ταινία «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη.

Για την εκπομπή της λέει ότι ότι πάντα στόχος ήταν να κρατάνε τις ισορροπίες. «Ποτέ δεν ήταν ο στόχος απλώς να πάει η εκπομπή καλύτερα στα νούμερα. Η αγωνία μας είναι μια καλύτερη εκπομπή ως αποτέλεσμα.Το ζητούμενο είναι να κρατηθούν τα στοιχεία της ανθρωπιάς, της αλήθειας, της αξιοπρέπειας» επισημαίνει.