Ανατρεπτικός και πολυπράγμων. Δεν προκαλεί σκάνδαλα για να βρίσκεται στη δημοσιότητα και σχεδόν κοκκινίζει όταν μιλά για τα προσωπικά του. Ο λόγος για το Γιώργο Νινιό.

Ο ηθοποιός μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. «Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που δε δούλευα και δεν είχα λεφτά. Τώρα ήρθαν έτσι τα πράγματα που συμβαίνει να έχω δουλειά. Έχω συνηθίσει να μην δουλεύω για πάρα πολύ καιρό. Έχω μάθει να κινούμαι με αυτά που έχω».

Η μεγάλη του αγάπη η μουσική. «Μ’ αρέσει να τραγουδάω. Γι’ αυτό μελετάω πολύ. Έχω παρτιτούρες, μαθαίνω κλίμακες και τεχνικές». Ο ηθοποιός δεν έχει απασχολήσει ποτέ με τα προσωπικά του. «Δεν νιώθω άνετα. Νιώθω πολύ άβολα. Όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά μου κομπλάρω, ακόμη και όταν είναι δικοί μου άνθρωποι».

Μεγαλύτερη του φοβία είναι ο θάνατος. «Μόνο το θάνατο φοβάμαι. Αλλά δεν τον πολυσκέφτομαι, γιατί μπορεί να θέλει να κάνουμε παρέα και δεν θέλω. Τον σκέφτομαι με την έννοια ότι η ζωή είναι ωραία και είναι κρίμα να τελειώσει».

Πηγή: Ciao