Ανανεωμένη και με καστανά μαλλιά πλέον, η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε τόσο για τη νέα της προσπάθεια, όσο και για το πρωινό του Mega. «Είναι σαν να μου έχουν χαρίσει το καλύτερο δώρο. Νιώθω χαρούμενη και περήφανη που θα συμμετέχω στο μεγαλύτερο σόου του μεγαλύτερου καναλιού. Δεν είμαι αχάριστη. Εύχομαι η σχέση μου με τον Γιώργο να συνεχιστεί και μετά την εκπομπή», δήλωσε για το «Just the two of us».
Όσο για το αν υπήρξε πρόταση για να συμμετέχει στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά τόνισε: «Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, που λέει και ο λαός. Και υπήρχε μία μικρή φωτίτσα, αλλά δεν έκανα ποτέ συζήτηση για το πρωινό».

Αναφερόμενη στον έρωτα δήλωσε: «Για μένα ο έρωτας είναι μαγεία. Λειτουργεί στη ζωή μου ως κινητήριος δύναμη, ως έμπνευση. Θέλω να είμαι ερωτευμένη συνεχώς».

Πριν από λίγες εβδομάδες είδαμε για πρώτη φορά την όμορφη παρουσιάστρια να αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της και να γίνεται καστανή: «Δεν το αποφάσισα! Συνέβη! Ήθελα μία αλλαγή και την έκανα για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει όλες να είμαστε ξανθιές. Και σου λέω «είμαστε», γιατί μπορεί αύριο πάλι να με δεις ξανθιά».

Πηγή: celebrity, www.gossip-tv.gr
Φωτογραφία: www.ndpphoto.gr