Όλο και πιο αποκαλυπτική γίνεται το τελευταίο διάστημα η Gwyneth Paltrow που πρόσφατα ψηφίστηκε η πιο σέξι ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός δε διστάζει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το… ευαίσθητο σημείο του κορμιού της, αλλά και την αποτρίχωση που του κάνει!

Στην εκπομπή των ραδιοφωνικών παραγωγών Kyle Sandilands και Jackie O σε αυστριακό ραδιόφωνο, η Gwyneth, έχοντας ήδη καταναλώσει αλκοόλ, άκουσε τον έναν από τους δημοσιογράφους να της λέει: «Δεν μου αρέσει που έχεις κάνει ξανά μόδα το… “θάμνο”», αναφερόμενος στις δηλώσεις που είχε κάνει η Gwyneth στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, ότι «έχει ένα πιο ‘70s λουκ» στην κάτω… περιοχή!

«Σε κανέναν δεν αρέσει, μην το κάνεις, μην το κάνεις μόδα!» συνέχισε να της λέει ο Kyle με την Gwyneth να απαντάει: «Αστειευόμουν φυσικά!».

Και μετά ήρθαν οι αποκαλύψεις. Όπως είπε αναγκάστηκε να ξυριστεί πριν φορέσει το Antonio Berardi φόρεμα που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο, μιας και το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της ήταν γυμνό και εκτεθειμένο! «Τώρα η περιοχή μου είναι σαν 8χρονου κοριτσιού!», είπε η ηθοποιός, αναστατώνοντας τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Μάλιστα προχώρησε και παρακάτω λέγοντας ότι «κάθε φορά που κάνω αποτρίχωση στο μπικίνι, έχω δίπλα μου την Cameron Diaz».