Για την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά και την καθημερινότητάς μίλησε η Πέγκυ Ζήνα στην Ευαγγελία Αραβανή για λογαριασμό της νέας της εκπομπής στο MTV με τίτλο «Greeklips».

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την χαρά της για την απονομή του πλατινένιου της δίσκου:«Είμαι πολύ χαρούμενη, για άλλη μια φορά δικαιωμένη, αρκετά συγκινημένη γιατί σε τέτοιους καιρούς το τραγούδι, το θέατρο, οποιαδήποτε μορφή τέχνης είναι πολυτέλεια, οπότε τα ευχαριστώ είναι διπλά προς τον κόσμο που μας στηρίζει».

Όσο για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο είπε:

«Η πιθανή συνεργασία ήταν στο μυαλό και των δύο, απλώς είχαμε κάθε φορά διαφορετικά σχέδια. Όταν πια ήρθε η στιγμή που λείψαμε και οι δύο για ένα χρονικό διάστημα από την Αθήνα και θέλαμε να επιστρέψουμε, θελήσαμε να ‘’αγκαλιαστούμε’’, να το κάνουμε αυτό. Εκτός από το ρεπερτόριό μας και τις φωνές μας, με τον Γιάννη θεωρώ ότι μας δένει ο τρόπος ζωής γενικά, η νοοτροπία, τα ήθη μας, οι αξίες μας. Είμαστε λίγο πιο κοντά στην οικογένεια, λίγο πιο μακριά από τη σόουμπιζ».

Τέλος η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την καθημερινότητά της αλλά και την κόρη της Ηλέκτρα.

«Το πρόγραμμά μου είναι αφιερωμένο πρώτα απ΄όλα στη κόρη μου και επειδή ευτυχώς έχει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα σαν παιδί, οι υποχρεώσεις της δουλειάς είναι ώρες που το μωράκι μου κοιμάται, οπότε μπορώ και είμαι όσο καλύτερη επαγγελματίας μπορώ, και στις πρόβες μου και στις εκπομπές μου και στο στούντιο φυσικά. Έχω την τύχη η δουλειά μου κατά βάση να είναι βραδινές ώρες που το μωράκι κοιμάται. Όλη η υπόλοιπη μέρα είναι αφιερωμένη στην Ηλέκτρα».