Για την αποχώρησή της από τους Otherview μίλησε η Κρυσταλλία και εξήγησε τι ακριβώς την οδήγησε στο να αποχωρήσει από το γκρουπ.

«Αποφάσισα να αποχωρήσω από τους Otherview γιατί δεν με εξέφραζε αυτό που έκανα. Παράλληλα βέβαια είχαμε προβλήματα και σε προσωπικό επίπεδο με το Βασίλη και το Δημήτρη… Στην πορεία διαφωνούσαμε σε επαγγελματικά θέματα αλλά χάλασε και η φιλική μας σχέση» λέει η τραγουδίστρια στο Πρώτο Θέμα.

Η Κρυσταλλία διέψευσε ότι αποχώρησε από το γκρουπ για να κάνει σόλο καριέρα, δηλώνοντας ότι ήδη πριν τους Otherview είχε ήδη έτοιμη δουλειά την οποία δεν προχώρησε ποτέ. Επίσης δήλωσε ότι τα άλλα μέλη του γκρουπ περίμενα την αποχώρησή της διότι όπως εξηγεί «δεν ήταν κάτι που προέκυψε ξαφνικά, είχε προηγηθεί μια σειρά από γεγονότα».

Σε ερώτηση για το πώς είναι τώρα οι σχέσεις της με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος είναι αποστομωτική: «Ούτε καν τυπικές».

Μιλώντας για τη σόλο καριέρα που ακολουθεί πλέον μετά και την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού δηλώνει: “Το ότι έφυγα από το γκρουπ δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Τώρα κάνω αυτό που με εκφράζει μουσικά».

Σχολιάζοντας την προσωπική της ζωή και το γεγονός ότι η μόνη σχέση της που έγινε γνωστή ήταν αυτή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε: «Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν μου αρέσει να τη διαφημίζω κιόλας. Τον σύντροφό μου θέλω να τον θαυμάζω, να υπάρχει συνεννόηση, κατανόηση, να έχει αίσθηση του χιούμορ και να περνάμε καλά», δηλώνει η τραγουδίστρια.