Για τα νέα επαγγελματικά σχέδιά του αλλά και τη σχέση του με το «καλάμι» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλέραμα» ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την κρίση και για το κατά πόσο τον βοήθησε η κρίση να κάνει την αυτοκριτική του και να βελτιωθεί υποκριτικά.

«Η αυτοκριτική ήταν ανέκαθεν στοιχείο του χαρακτήρα μου. Πάντα ήμουν ο σκληρότερος κριτής του εαυτού μου. Εμένα η κρίση με βοήθησε να γίνω πιο δημιουργικός. Εκεί, πχ που έγραφα και τα καταχώνιαζα στο ντουλάπι μου, τώρα στρώθηκα και έγραψα ένα σενάριο, το οποίο ήδη πήρε έγκριση και πρόκειται να γίνει κινηματογραφική ταινία», ενώ για αυτή την ταινία αποκάλυψε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πώς ο βασικός μου ήρωας είναι ένας τύπος που γεννήθηκε άτυχος! Ώσπου μια μέρα αποφασίζει να πάει κόντρα στη φύση και στη γκαντεμιά που τον κατατρέχει μια ζωή και να αναζητήσει την τύχη και την ευτυχία. Πρόκειται για μια κωμωδία που έχει μέσα πολλά βιωματικά στοιχεία».
Ο ηθοποιός λέει πως αισθάνεται τυχερός γιατί έχει οικογένεια και φίλους ενώ παράλληλα κάνει και μία δουλειά που πάντα την ονειρευόταν.

Τέλος δεν διστάζει να μιλήσει για το αν φλέρταρε ποτέ με την έπαρση και το «καλάμι»: «Ούτε για μια στιγμή. Αφενός γιατί είχα καλές βάσεις από την οικογένειά μου, αφετέρου γιατί το να γίνω ηθοποιός αποδείχτηκε για μένα μια φυσική εξέλιξη των ονείρων που έκανα από μικρός. Είναι ωραίο να σε αναγνωρίζουν στον δρόμο, δεν το κρύβω. Αυτή η αναγνωρισιμότητα όμως δεν με εξέπληξε τόσο ώστε να με κάνει να καβαλήσω το καλάμι».