Η Άριελ Κωνσταντινίδη δηλώνει ότι περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Είναι ερωτευμένη με το Σωκράτη Αλαφούζο και είναι ευτυχισμένη.

Αναφερόμενη στη δύσκολη φάση της ζωής της, σύμφωνα με το «ΟΚ», όταν ο τότε σύντροφός της είχε ένα σοβαρό ατύχημα και εκείνη έπρεπε να δίνει συνεντεύξεις για να προωθήσει τη σειρά στην οποία έπαιζε, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερο μίσος για τη δουλειά μου.

Μου ήρθαν αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήμουν σε ένα απόλυτο σοκ για μήνες. Θυμάμαι όταν έγινε ήμουν στα γυρίσματα για την ταινία “Κάτω από το μακιγιάζ σου”. Εκεί λοιπόν είχα μια σκηνή όπου έπρεπε να οδηγήσω, ενώ δεν ξέρω. Παρ΄ όλα αυτά για να πάω στη Θεσσαλονίκη και να βρεθώ κοντά του οδήγησα από την Κηφισιά μέχρι το αεροδρόμιο. Κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω ότι τρελαίνομαι και ζήτησα τη βοήθεια ειδικού».

Όσο για το πόσο εύκολο της ήταν να ερωτευτεί ξανά, δήλωσε: «Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι ένα υπέροχο συναίσθημα που δε μπορείς να κατευθύνεις. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα: “Τώρα θα ερωτευτώ”. Αλλά μου συμβαίνει και είμαι πολύ χαρούμενη. Βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής μου και είμαι ερωτευμένη. Δεν μπορώ να σου πω πως προέκυψε, ούτε ξέρω πόσο θα κρατήσει. Ξέρω μόνο ότι είμαι καλά».