Για τη Eurovision, την αλλαγή στα μαλλιά του αλλά και το γάμο μίλησε ο Νίκος Οικονόμπουλος καλεσμένος στο «Πρωινό Mou».

Με αφορμή τα τραγούδια που δημοσιοποιήθηκαν για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο θεσμό της Eurovision απάντησε:

«Δεν θα ήθελα να πάω Eurovision. Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο κομμάτι από τα φετινά γιατί δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Εγώ υπηρετώ το λαϊκό τραγούδι».

Όσον αφορά στην αλλαγή του χρώματος στα μαλλιά του είπε:

«Δεν έχω ξαναβάψει τα μαλλιά μου το τελευταίο διάστημα. Με κούρασε και είπα να τα αφήσω έτσι. Μου άρεσε το ξανθό μαλλί. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν οι υπόλοιποι αρκεί εγώ να αισθάνομαι καλά. Δεν έχω κόμπλεξ και αρέσει και στον κόσμο».

Για το γάμο και την οικογένεια ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του θεσμού.

«Βεβαίως θα ήθελα να παντρευτώ! […] Ζω και αναπνέω για τη στιγμή που θα γίνει αυτό στη ζωή μου. Και αυτό δεν το λέω τώρα, το σκέφτομαι πολλά χρόνια. Μου αρέσει πάρα πολύ η οικογένεια και δεν θα θελα να φτάσω στα 40 για να την κάνω. Εύχομαι μέχρι τα 33 μου, άντε 35, να παντρευτώ» παραδέχτηκε ο 29χρονος τραγουδιστής, ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να κάνω παιδιά. Έχω σκεφτεί να κάνω τρία. Θέλω να τα χαρώ! Αυτά και την οικογενειακή ζωή».

Και συνέχισε: «Έχω ζήσει την αγάπη. Έχω σκεφτεί να παντρευτώ, αλλά ακόμα είμαι σε μια ηλικία που σκέφτομαι πολύ την δουλειά μου. Αγαπάω την δουλειά μου και δεν θέλω να είμαι ένας τυχαίος μέσα σε αυτή. Θέλω να αφήσω πράγματα στο τραγούδι».

Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν δίστασε να πει πως ο ίδιος έχει ονειρευτεί να παντρευτεί μια γυναίκα που δεν θα δουλεύει: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τη γυναίκα που θα παντρευτεί να δουλεύει, δεν θα μου άρεσε. Εγώ τη γυναίκα μου την έχω σκεφτεί στο σπίτι με τα παιδιά της. Τώρα αν τη γνωρίσω και θα έχει μια δουλειά και την ερωτευτώ, δεν θα τη σταματήσω. Αλλά δεν θα ήθελα η γυναίκα μου να δουλεύει».