Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν ότι τα αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνισή τους. Στα αξεσουάρ Doca οι επιλογές είναι αμέτρητες. Τσάντες, μπότες, γόβες, μποτίνια, πορτοφόλια, ζώνες, γάντια, κασκόλ, φουλάρια, πασμίνες, ponchos, καπέλα, σκούφοι και μοδάτα μπιζού, ένας ολόκληρος κόσμος από ιδέες.

Doca Dolls carry dream bags

Η τσάντα Doca έχει καθιερωθεί σαν το απόλυτο must have κάθε σεζόν. Αυτή τη χρονιά μας παρασύρουν οι πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές σε σχέδια, χρώματα και υφές. Με νέα χρώματα, όπως το πράσινο, το πετρόλ, η ώχρα αλλά και όλη η γκάμα των καφέ σε συνδυασμούς υλικών, φιγουράρουν στις νέες προτάσεις. Το clue της σεζόν: η τσάντα με concept babushka, όπου μία τσάντα κρύβει μέσα της μία μικρότερη.



Doca Dolls are made for walking

Η μπότα φέτος θα περπατήσει παντού. Από ψηλή μέχρι το γόνατο μέχρι το σικ ankle boot, θα αναδείξει όλα μας τα ντυσίματα. Συνδυάστε ένα σικ little black dress, με ένα μποτίνι και μία envelope τσάντα σε έντονο χρώμα και φέρτε το ντύσιμό σας στο σήμερα. Φορέστε μπότα μέχρι το γόνατο και απογειώστε το look με ένα poncho με κουκούλα. Επιλέξτε τις δικές σας μπότες για φέτος, σε γήινα ή πράσινα χρώματα και βέβαια σε καφέ, γκρι και μαύρο.



Doca Dolls in high heels

Χωρίς τα ψηλοτάκουνά μας δεν πάμε πουθενά. Η Doca το γνωρίζει και μας προτείνει τις πιο ωραίες γόβες που είχαμε ποτέ, σε γραμμές που μακραίνουν το πόδι και δείχνουν άνετα όταν ανεβαίνουμε πάνω τους. Επιλέξτε σίγουρα ένα ζευγάρι από τα 12ποντα με την τρίχρωμη φαρδιά βάση και το φαρδύ τακούνι. Η φόρμα τους είναι τέλεια για να τα φορέσετε στις πρωινές σας εξορμήσεις αλλά και το βράδυ για μία hot εμφάνιση.



Doca Dolls and gadgets in style

Φέτος, μέχρι και η θήκη του iPad μας σετάρεται τέλεια με την Doca θήκη κινητού! Τώρα που κυκλοφορούμε με τα αγαπημένα μας gadgets, η Doca έχει την πρόταση να τα προστατέψουμε με στυλ και να τα βάλουμε να συμμετέχουν και εκείνα στην μοδάτη εικόνα μας.

Τη συλλογή Doca θα βρείτε στα ομώνυμα και συνεργαζόμενα καταστήματα Doca στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αποκτήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και online, στο πλήρες και σούπερ ενημερωμένο e-shop Doca www.doca.gr