Είναι κορίτσι μορφωμένο, πολύγλωσσο καθώς γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Είναι και μουσικόφιλη, παίζει βιολί. Πέρυσι ταξίδεψε ως την Ιταλία με σκοπό να κατακτήσει μια θέση στην ιταλική τηλεόραση, φαίνεται όμως πως δεν είδε φως και γύρισε πίσω στην Ελλάδα.

Το σέξι μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη έκανε την εμφάνισή της πριν δυο χρόνια στο διαγωνισμό Playmate 2010. Διατηρεί σχέση εδώ και αρκετό καιρό με τον γνωστό διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ. Της αρέσει να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό και να βγάζει την πιο σέξι πλευρά του εαυτού της. Δεν είναι λίγες οι τολμηρές φωτογραφίσεις που έχει κάνει, διαλέξαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε.

Την τσαντίζουν οι άντρες που το παίζουν λεφτάδες, σε συνέντευξή της έχει πει: «Με τσαντίζουν τα άτομα που το παίζουν λεφτάδες, ενώ στην πραγματικότητα εμφανίζονται σε in μέρη της Αθήνας με νοικιασμένα αυτοκίνητα. Και το χειρότερο απ’ όλα, οι περισσότεροι δεν έχουν στιλ. Δεν έχουν άποψη, προσωπικότητα, δεν μπορούν καν πουν σωστά μια ολοκληρωμένη πρόταση. Οπότε γιατί το παίζουν ιστορία; Προφανώς γιατί τους έχουν δώσει το δικαίωμα».

Πηγή: entertv.gr