Αφού κατέκτησε τον κόσμο της μόδας, είπε να κατακτήσει και τον κόσμο της φωτογραφίας. Και τι καλύτερος τρόπος να πειρατιστεί από τα ημίγυμνα, μυώδη σώματα ποδοσφαιριστών.

O Domenico Dolce, ο ένας δηλαδή εκ του διδύμου Dolce&Gabbana, φωτογράφισε εξήντα επτά ποδοσφαιριστές από ομάδες της πρώτης εθνικής κατηγορίας της Ιταλίας, στην πρώτη απόπειρά του να «καθιερωθεί» ως φωτογράφος.

Ο γνωστός σχεδιαστής, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους καλύτερους φωτογράφους μόδας, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του: να παντρέψει την αγάπη του για την φωτογραφική τέχνη με την γοητεία που ασκεί πάνω του ο αθλητισμός.

Οι αθλητές απαθανατίστηκαν σε λευκό φόντο και οι φωτογραφίες, όλες ασπρόμαυρες, παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της αντρικής εβδομάδας μόδας του Μιλάνο, όπου έδωσαν το παρών ο σχεδιαστής αλλά και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές.

Το βιβλίο που είναι συνολικά 560 σελίδες θα αρχίσει να διατίθεται στις αρχές Ιουλίου από τις μπουτίκ Dolce&Gabbana ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στα βιβλιοπωλεία τον Σεπτέμβριο.

Robert Acquafresca

Davide Astori

Alessandro Bondi και Alex Coppola

Prince Kevin Boateng

Stephen El Shaarawy

Marco Davide Faraoni