Μπορεί μια οποιαδήποτε κοπέλα να ένιωθε προσβεβλημένη στη θέση της η Kelly Brook όμως δεν «μασάει». Όπως δήλωσε η 32χρονη ηθοποιός-μοντέλο νιώθει κολακευμένη από την πρόταση του ενός εκατομμυρίου που της έκανε γάλλος επιχειρηματίας προκειμένου αυτή να δεχτεί να περάσει ένα βράδυ μαζί του.

Αστειεύτηκε μάλιστα λέγοντας ότι μετέπειτα έψαξε να βρει τον μυστηριώδη άντρα χωρίς όμως επιτυχία.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας είχε κυριολεκτικά μπουκάρει σε μια φωτογράφηση της ενόψει της νέας της ταινίας «The Film» για να της προσφέρει μια επιταγή ώστε να εξασφαλίσει μια βραδιά σεξ μαζί της.

Το 32χρονο μοντέλο, που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία με τον Keith Lemon αρχικά θεώρησε πως ήταν φάρσα, την οποία είχε οργανώσει ο «πλακατζής» συμπρωταγωνιστής της.

«Τον είδα στο πλήθος και είχε μαζί του τηλεοπτικό συνεργείο, επομένως νομίζα ότι ήταν αστείο. Δεν το οργάνωσα εγώ. Ήταν δική του πρωτοβουλία. Αλλά, ναι, κολακεύτηκα», δήλωσε η γοητευτική Kelly Brook.

Η Kelly, μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον αθλητή του ράγκμπι Thom Evans, αποκαλύπτοντας ότι είναι χαρούμενη που εκείνος δεν αναμειγνύεται στα της δουλειάς της. Απέρριψε μάλιστα και πρόταση που του έκανε να την ακολουθήσει στις Κάννες.

«Τον κάλεσα στις Κάννες και είπα “σε παρακαλώ έλα μαζί, θα πάμε σε πολλά πάρτι, θα πάμε στο πάρτι του Puff Daddy” εκείνος όμως δεν έδειξε να ενδιαφέρεται. Προπονείται, είναι αθλητής, κάνει τα δικά του», κατέληξε η Kelly Brook.