Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά τον ξαφνικό γάμο τους μπροστά στις κάμερες το βράδυ της Τετάρτης, όπου το νιόπαντρο ζευγάρι πήγε να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ».

Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou». Αν και ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του μη θέλοντας να μιλήσει για το γάμο του η Κατερίνα Θάνου ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τις ευχές τους ενώ αποκάλυψε ότι ακόμη το ζευγάρι δεν έχει πάει μήνα του μέλιτος.

«Ευχαριστούμε πολύ. Είμαστε μια χαρά, ευχαριστούμε. Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά όλο και βρίσκουμε λίγο χρόνο». Μιλώντας για το γάμο τους που ξάφνιασε όλη την ελληνική σόουμπιζ η Κατερίνα Θάνου είπε: «Δεν το κάναμε για εσάς, ήταν κάτι για εμάς. Εκείνοι που έπρεπε να το ξέρουν, το ήξεραν. Κάποιοι που ήταν πολύ κοντά μας το γνώριζαν, αλλά είναι κάτι πολύ προσωπικό και το κρατήσαμε για εμάς».

Είπε ακόμη πως είναι πολύ ευτυχισμένη ενώ ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού πρόσθεσε: «Σιγά-σιγά θα έρθουν όλα! Ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είστε καλά».