Μετά την πρώτη εμφάνισή της στο ιταλικό «Dancing with the Stars», η Ρία Αντωνίου μίλησε στη «Real life» και σχολίασε τη συμμετοχή της στο σόου αλλά και την απόφαση της να εγκατασταθεί στην Ιταλία.

Η Ρία Αντωνίου στο live της προηγούμενης εβδομάδας, πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές, με το κοινό να τους αποδοκιμάζει για τα σκληρά σχόλια εναντίον της.

Η ίδια ανέφερε: «Οι κριτές είναι πάντα αυστηροί μαζί μου. Στενοχωριέμαι, αλλά τους καταλαβαίνω. Στο σόου συμμετέχουν άνθρωποι που είναι αστέρια στη χώρα τους και έχουν αποδείξει την αξία τους με μεγάλες ερμηνείες, με ταινίες, με θεατρικές παραστάσεις και νίκες στα γήπεδα» είπε.

Και πρόσθεσε: «Εμένα είναι δύσκολο να με δεχτεί η κριτική επιτροπή, γιατί δεν έχω προηγούμενη παρουσία στην Ιταλία και θεωρούν ότι είμαι εκεί λόγω εμφάνισης. Αυτό και μόνο με κάνει στόχο αυστηρής κριτικής. Δεν τους αδικώ, αλλά δεν παύω να στενοχωριέμαι όταν ακούω σκληρές ατάκες για μένα. Ελπίζω να μείνω αρκετά στο σόου, ώστε να καταφέρω να τους αλλάξω γνώμη. Μαθαίνω όμως, για την λατρεία και την αγάπη του ιταλικού κοινού και αυτό μου δίνει χαρά και ισοβαθμίζει την σκληρή αντιμετώπιση της επιτροπής» ανέφερε το 23χρονο μοντέλο.

Η ίδια δήλωσε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη γιατί όπως λέει, «έχω να μάθω να χορεύω σωστά, να μιλάω ιταλικά και να υπάρχω σε ένα τηλεοπτικό τοπίο τελείως διαφορετικό από το δικό μας», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον μάνατζέρ της, Ηλία Πανταζόπουλο, ο οποίος την βοηθάει πολύ.

Η ίδια αποκάλυψε στη «Real life» πως πριν το σόου έψαχνε αφορμή να γυρίσει στην Ελλάδα, και πως δεν ήταν επιλογή της να μείνει στην Ιταλία. «Ήταν επιλογή του Ηλία να μείνω στην Ιταλία. Μάλιστα, στην αρχή δεν ήθελα να έρθω καν, αλλά εκείνος επέμενε ότι η Ιταλία μου ταιριάζει και έτσι με έπεισε. Είχαμε αρχίσει από πέρυσι συζητήσεις με τηλεοπτικούς παραγωγούς και, μάλιστα, ήταν να συμμετέχω σε κάποια άλλη εκπομπή το καλοκαίρι, για το κανάλι του Μπερλουσκόνι, όμως δεν ήμουν έτοιμη».

Οι εντυπώσεις της από το ιταλικό Dancing with the Stars είναι μόνο θετικές. «Όλοι με έχουν αγκαλιάσει και ειδικά η παρουσιάστρια Μίλι Καρλούτσι μου φέρεται άψογα και με κάνει να αισθάνομαι άνετα, σαν να τη γνωρίζω χρόνια. Για μένα η συνύπαρξη με μεγάλα ονόματα που ιταλικού τραγουδιού, σημαντικούς ηθοποιούς και με μύθους του ποδοσφαίρου είναι εμπειρία ζωής και, όποια και αν είναι η εξέλιξη, το συγκεκριμένο σόου θα μου μείνει αξέχαστο», είπε χαρακτηριστικά το 23χρονο μοντέλο.

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και νιώθει προσβεβλημένη όταν ακούει άσχημους χαρακτηρισμούς για τους Έλληνες. «Γίνομαι σκληρή και ορμάω. Δεν σηκώνω κουβέντα για τη χώρα μου», είπε στη «Real life».