Είναι μια από τις Ελληνίδες που μας κάνουν υπερήφανους, αφού έχει καταφέρει να λάμψει στο δύσκολο χώρο της αμερικανικής showbiz. Η Μαρία Μενούνος δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα της και γι’ αυτό ήρθε αφιλοκερδώς στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τα Special Olympics, συνοδευόμενη από τους γονείς της, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα παρουσίασε και το βιβλίο της, που από τις πρώτες εβδομάδες έφτασε στην τρίτη θέση των best sellers στην Αμερική.

«Το βιβλίο περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα που μπορούν να ενδιαφέρουν ένα κορίτσι ή ακόμα και μια ώριμη γυναίκα. Θα βρείτε μέσα συμβουλές από το πώς να χάσεις κιλά και να δείχνεις πιο νέα, μέχρι συμβουλές επαγγελματικής επιτυχίας! Συμβουλές που ακολούθησα και εγώ από τους καλύτερους στην Αμερική», λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glam».

Όπως παραδέχεται, βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της ζωής της, τρώει συνέχεια και ναι, είναι ερωτευμένη! Ωστόσο ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας, δεν είναι ακόμα στις προτεραιότητές της: «Σέβομαι πολύ το θεσμό της οικογένειας. Θεωρώ ότι είμαι παραδοσιακή Ελληνίδα σε αυτό. Απλά δεν είμαι έτοιμη ακόμα! Δεν θα μπορούσα σε αυτή τη φάση της ζωής μου να συνδυάσω δουλειά και οικογένεια».

Η Μαρία Μενούνος αναφέρθηκε και στους Έλληνες άνδρες λέγοντας πως «είναι από τους πιο ωραίους άντρες στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι ακόμα δύσκολα δέχονται μια γυναίκα που θέλει να κάνει καριέρα».