Στα 31 χρόνια της, η πανέμορφη Σίσσυ Χρηστίδου έχει καταφέρει να την αγαπούν είτε στα 92 είτε στα 62 κιλά· Αδυνάτισε γιατί έτσι ήθελε και όχι γιατί υποχρεώθηκε. Αυτός είναι ο τρόπος της.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την απόκτηση του γιου της Φίλιππου Ραφαήλ, τον Αύγουστο του 2008, η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβαίνοντας στη ζυγαριά της βλέπει το δείκτη να σταματάει στα 62, ακριβώς στα κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος. Ένα λαμπερό κορίτσι, με ζωντάνια και ειλικρίνεια, χαμογελάει κάθε φορά που ακούει, ιδίως γυναίκες, να τη χαρακτηρίζουν ως «το ομορφότερο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης». Η παρουσιάστρια εξηγεί στο People τους λόγους για τους οποίους αδυνάτισε, τον τρόπο που το κατάφερε, τα συναισθήματα της κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της και δίνει μαθήματα θετικής σκέψης σε όλες τις γυναίκες.

Τι θέλεις να μοιραστείς με τις υπόλοιπες γυναίκες;

Να τους γίνει τρόπος ζωής το σύνθημα «Αγαπήστε το σώμα σας, μην κάνετε ακραία πράγματα». Δεν χρειάζονται εξαντλητικές δίαιτες και χάπια αδυνατίσματος. Όσο πιο αργά χάνεις τα κιλά, τόσο πιο σταθερό είναι το αποτέλεσμα. Να βάλουν στο μυαλό τους ότι η ευτυχία και η καλή ψυχολογία δεν εξαρτώνται από τα κιλά. Η εμμονή είναι πολύ κουτό πράγμα και δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Και, βέβαια, για όσες είναι έγκυες -όπως στην περίπτωση μου, που έτσι πήρα τα κιλά- να μην ξεχνούν ότι το σώμα επανέρχεται και θέλει το χρόνο του.

Πηγή: People: