Διαβάστε ποιες απαιτήσεις είχε γνωστό συγκρότημα που θα εμφανιστεί στη χώρα μας στις 24 Ιουνίου στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso οι Metallica ζήτησαν κοινό καμαρίνι με συγκεκριμένες προδιαγραφές για την ημέρα που εμφανιστούν στη σκηνή μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Το κοινό καμαρίνι του γκρουπ, θα χωρίζεται σε λειτουργικά μέρη. Πιο συγκεκριμένα, ένας χώρος θα χρησιμοποιείται για όσους θα έρθουν σε επαφή με την μπάντα πριν και μετά την έναρξη του show τους.

Ένας άλλος χώρος θα αποτελέσει το καθιστικό, που θα λειτουργεί ως χώρος χαλάρωσης και φαγητο αποκλειστικά για τα μέλη του συγκροτήματος.

Η γκαρνταρόμπα τους θα βρίσκεται σε τρίτο δωμάτιο, στο οποίο τα μέλη των Metallica θα κάνουν το λεγόμενο «ζέσταμα» με τα όργανά τους.

Οι ιδιοτροπίες όμως των σταρ δεν σταματούν εδώ. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα ο ντράμερ του γκρουπ απαιτεί να κάνει τζόκινγκ μόνος του στο Terra Vibe ως προθέρμανση πριν από τη συναυλία! O ντράμερ της μπάντας, Λαρς Ούλριχ θα χρησιμοποιήσει το χώρο γύρω από τον συναυλιακό κέντρο, προκείμενου να τρέξει τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας. Αυτό το κάνει για να ανέβει «ζεστός» στη σκηνή και να τα δώσει όλα. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κερδίσει τους θαυμαστές με τα σόλο του.

Οι «απαιτητικοί» θρύλοι της μέταλ δεν έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι όμως η πρώτη φορά που θα εμφανιστούν στον ίδιο χώρο μαζί με τους Megadeth, Slayer και Anthrax.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία στο: www.sonispherefestivals.com