Η εγκυμονούσα Βικτόρια Μπέκαμ έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο περιοδικό «Allure» και μίλησε ως σχεδιάστρια, ως σύζυγός αλλά και ως μαμά.

Η Βικτόρια δήλωσε πως ήταν πολύ περήφανη όταν η Όπρα φόρεσε ένα από τα φορέματα της κολεξιόν της.

Όσον αφορά τις οικογενειακές στιγμές τους στο σπίτι, η 36χριονη Βικτόρια δήλωσε: «Το σπίτι μας είναι ένα πραγματικά χαρούμενο σπίτι. Υπάρχουν παιδιά που τρέχουν και γελάνε και κάνουν αστεία, γελάω πολύ περισσότερο απ’ όσο θα πίστευε ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είμαι στο Λος Άντζελες με τα παιδιά μου, να μαγειρεύω δείπνο με τον άντρα μου και να περνάμε μια ρομαντική βραδιά μέσα και να λαμβάνω ένα email, στο οποίο διαβάζω ότι η Demi Moore, η Madonna, η Drew Barrymore, η Blake Lively, ή οποιαδήποτε άλλη ποζάρει στο κόκκινο χαλί φορώντας το φόρεμά μου».

Τέλος αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εμφάνιση: «Για πρώτη φορά, αισθάνομαι πως αυτό που βγάζω προς τα έξω είναι και αυτό που είμαι πραγματικά. Αυτή είμαι εγώ: τα πιο φυσικά μαλλιά, το ελαφρώς πιο άνετο ντύσιμο. Νιώθω πραγματικά γεμάτη προσωπικά και επαγγελματικά. Δεν φρικάρω που μεγαλώνω. Μεγαλώνω μαζί με τον πιο αξιοθαύμαστο άντρα που έχω γνωρίσει ποτέ – την αδερφή ψυχή μου. Η ζωή είναι υπέροχη».