Μπορεί η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα να μόνιμος κάτοικος Γαλλίας, ωστόσο δεν ξεχνά την πατρίδα μας και πρόκειται σύντομα να μας επισκεφτεί, καθώς επαγγελματικοί λόγοι τη φέρνουν εδώ. Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα θα φωτογραφηθεί για γνωστή εταιρία γυναικείων ρούχων, ενώ θα φτάσει στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο!

«Της έκανα την πρόταση, ενθουσιάστηκε και τα βρήκαμε αμέσως. Είναι πολύ λογική στις συνεργασίες της. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα κάνει τη φωτογράφιση της καλοκαιρινής κολεξιόν γυναικείων ενδυμάτων και θα ξανάρθει τον Ιούλιο για μια ακόμη φωτογράφιση των χειμερινών ενδυμάτων της ίδιας εταιρίας», δήλωσε στην Espresso η Άννα Κωνσταντινίδου, η οποία εκπροσωπεί το μοντέλο και τον Κριστιάν Καρεμπέ στην Ελλάδα.

Αυτή την περίοδο η καλλονή με τα πανύψηλα πόδια κάνει σόου στη γαλλική τηλεόραση, ενώ ο Καρεμπέ εργάζεται σε μια επιτροπή για την προώθηση του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο. «Και οι δυο τους παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και επ’ αυτού έχουν δηλώσει το “πιστεύω” τους, ότι η Ελλάδα κάποια στιγμή θα ανακάμψει. Αλλά η κρίση, όπως λένε, είναι ένα γενικό φαινόμενο που τους λυπεί», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος του ζευγαριού.