Η συνεργασία του Γιώργου Καπουτζίδη με τη Δούκισσα Νομικού ήταν αρκετή για να «στερήσει» από τη Ζέτα Μακρυπούλια το ρόλο της μούσας του παρουσιαστή.

Είναι και οι δυο φίλες του Γιώργου Καπουτζίδη, όμως τον τελευταίο καιρό όλοι λένε ότι στο πρόσωπο της πρώην Σταρ Ελλάς ο Καπουτζίδης βρήκε τη νέα μούσα του.

Αν και το «Just the 2 of us» ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο, δεν τελείωσε η φιλία και η συνεργασία των δύο παρουσιαστών. Κι αυτή έρχεται να επισφραγιστεί, όχι με έναν, αλλά με δύο τρόπους. Οι δυο τους θα βρεθούν τον επόμενο μήνα στην Κύπρο για να παρουσιάσουν τα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς.

Καπουτζίδης και Νομικού, έχοντας δέσει πολύ ως δίδυμο, δέχτηκαν με χαρά την πρόταση του κυπριακού περιοδικού «Madame Figaro» να αναλάβουν την παρουσίαση των βραβείων.

Αξίζει μάλιστα να θυμίσουμε ότι αυτά τα βραβεία πέρυσι ο Γιώργος τα είχε παρουσιάσει με τη Ζέτα Μακρυππούλια. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι Γιώργος και Ζέτα έχουν πάψει να είναι φίλοι.

Αντίθετα, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, αλλά η Ζέτα έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και φορτωμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος έχει βρει στο πρόσωπο της Δούκισσας τη νέα του μούσα.

Η συνεργασία Γιώργου και Δούκισσας όμως δεν θα ολοκληρωθεί μόνο στην παρουσίαση των βραβείων,αφού σύμφωνα με την Espresso θα συνεχιστεί και στην έβδομη τέχνη. Οι πληροφορίες λένε πως τον τελευταίο καιρό ο ταλαντούχος σεναριογράφος γράφει μία ανατρεπτική κωμωδία για κινηματογραφική ταινία.

Κι εκεί σκοπεύει να κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός η Δούκισσα, δοκιμάζοντας και τις υποκριτικές ικανότητές της υπό την καθοδήγηση βέβαια του Γιώργου.