Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε ο Σταμάτης Φασουλής το απόγευμα της Δευτέρας (6/5).

Τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη υποδέχθηκε το δίδυμο της ΕΡΤ στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4», μιλώντας μεταξύ άλλων για την Άννα Παναγιωτοπούλου, που «έφυγε» από τη ζωή το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου.

«Με την Άννα γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή. Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε ότι είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Βάλαμε κάπως τα πράγματα στη θέση τους στη σχολή του Εθνικού, γιατί μέχρι τότε οι τριτοετείς δεν μιλούσαν στους δευτεροετείς και οι δευτεροετείς στους πρωτοετείς. Εμείς από την τρίτη κιόλας μέρα είχαμε βγει όλοι μαζί να διασκεδάσουμε», περιγράφει αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Στην αρχή είχαμε πολλές συγκρούσεις με την Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά και πολλές αγάπες. Ήμασταν φοβεροί είρωνες, σκατόπαιδα, ξερόλες και ξινιόλες ταυτόχρονα. Βγάλαμε τη σχολή με 6.5 γιατί ξέραμε τα πάντα υποτίθεται, μια φορά μας απέβαλαν κιόλας», τονίζει μεταξύ σοβαρού και αστείου στη συνέχεια.

«Με τράβηξαν τα πάντα στην Άννα, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα το βρήκα σε εκείνη. Είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα. Είναι άνθρωποι που τους κουβαλάς πάντα μέσα σου ό,τι και να συμβαίνει. Δεν υπάρχει έλλειψη από τη στιγμή που ζει μέσα σου», εξομολογείται ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου.