Ο Άλκης Κούρκουλος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο θεατρικό «Fool for love» με την Χριστίνα Αλεξανιάν. Οι φήμες θέλουν τους δυο ηθοποιούς να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και συνεργάτες. Ωστόσο, στη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ Weekly» δηλώνει ότι «Με τη Χριστίνα είμαστε πολύ κολλητοί φίλοι, από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται και λέγονται».

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε και για τις περιόδους κατάθλιψης που έχει περάσει ανά διαστήματα της ζωής του. «Από τη φύση μου δεν είμαι τρομερά αισιόδοξος άνθρωπος. Βλέπω πολλές φορές τη μαύρη πλευρά των πραγμάτων. Είμαι περισσότερο ρεαλιστής, αν και κάποιες στιγμές, είμαι και ονειροπόλος», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο περιοδικό.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τον πατέρα του. «Βαρέθηκα. Άλλωστε έχει μιλήσει ο ίδιος με τη ζωή του ολόκληρη. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μιλήσω για τον πατέρα μου. Ό, τι είχα να πω για εκείνον, το έχω πει. Αυτά που δεν έχω πει, δεν πρόκειται να τα πω ποτέ. Θα τα κρατήσω διότι είναι δικά του και δικά μου και τελείωσε η ιστορία», είπε σχετικά με τη σχέση που είχε με τον πατέρα του.