Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε πριν λίγες μέρες ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Σε αυτήν αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στο πώς κατάφερε να φτιάξει μια μεγάλη περιουσία, με αρκετά ακίνητα ανά την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας είπε πως δεν ξέρει αν είναι καλό να αφήνει κανείς στα παιδιά του μεγάλη περιουσία.

Οι κάμερες συνάντησαν την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, και της ζήτησαν να σχολιάσει τις δηλώσεις του. Αρχικά, η κυρία Βατίδου φαίνεται να σοκαρίστηκε από την ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Το είπε αυτό το πράγμα δημόσια; Πού είναι η δήλωσή του; Εσείς το λέτε αυτό. Πού είναι η δήλωσή του; Πού το δήλωσε, σε ποιον δημοσιογράφο, σε ποιο κανάλι; Πού έχει δηλώσει κάτι τέτοιο;» απάντησε ενοχλημένη.

Όταν τελικά της εξήγησαν περαιτέρω τι ακριβώς δήλωσε ο πρώην σύζυγός της, η Εύη Βατίδου σχολίασε: «Α! Είπε αυτό… Εντάξει, οκ. Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε εκείνον. Είναι διαφορετικό αυτό από αυτό που είπες εσύ. Έχει μια διαφορά. Αυτό είναι δικό του θέμα. Δε γνωρίζω σε ποια περιουσία αναφέρεται. Δε γνωρίζω τι έχει κάνει μετά το γάμο. Τα σπίτια που είχαμε πάρει μαζί, όταν ήμασταν παντρεμένοι, σε ένα που μένουν τα παιδιά, της Μυκόνου, που πάω κι εγώ, στην Αράχωβα και κάποια άλλα τα γνωρίζω. Δεν ξέρω αν στην πορεία έφτιαξε κι άλλη περιουσία ο πρώην σύζυγός μου».