Μετά το «πηγαδάκι» στις Χρυσές Σφαίρες της Σελένα Γκόμεζ και της Τέιλορ Σουίφτ, οι οποίες κατηγόρησαν την Κάιλι Τζένερ γιατί ο Τίμοθι Σαλαμέ δεν έβγαλε φωτογραφία με την Γκόμεζ, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας τα έχουν βάλει με την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν.

«Είναι απλώς μια φωτογραφία αγαπητή μου… πόσο ανασφαλής», έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια της πρώτης ανάρτησης της Κάιλι Τζένερ στο Instagram το 2024. «Ήταν απλά μια φωτογραφία… έπρεπε πραγματικά να πεις όχι; Ποια είσαι;», έγραψε ένα άλλο άτομο.

«Μπορώ να έχω μια φωτογραφία με τον Γουίλι Γουόνκα;», αστειεύτηκε ένας τρίτος, αναφερόμενος στην τελευταία ταινία του Σαλαμέ, «Wonka». «Ξέρεις ότι η #selenagomez είναι πολύ καλύτερη από εσένα», πρόσθεσε ένας ακόμα Instagrammer.

Το δράμα ξεκίνησε όταν ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται η 31χρονη Σελένα Γκόμεζ να μιλά στην κολλητή της Τέιλορ Σουίφτ και την Keleigh Sperry, κατά τη διάρκεια των Χρυσών Σφαιρών. Το βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι κουτσομπόλευε την Τζένερ και τον Σαλαμέ, οι οποίοι βγαίνουν από τον Απρίλιο του 2023. Το pagesix.com μίλησε με τον Jeremy Freeman, ο οποίος διαβάζει τα χείλη, και δήλωσε πως πιστεύει ότι η τραγουδίστρια είπε: «Δεν ήθελε φωτογραφία μαζί μου. Είπε όχι».

Στη συνέχεια η Sperry φαίνεται να διευκρίνισε: «Ο Τίμοθι;», στο οποίο η Γκόμεζ έγνεψε καταφατικά. Εν τω μεταξύ, αν δει κανείς την έκφραση του προσώπου της Σουίφτ, φαίνεται σαν να σοκαρίστηκε.

Ωστόσο, η Σελένα έσπευσε να ξεδιαλύνει το τοπίο, γράφοντας στη δημοσίευση του E! News στο Instagram: «Όχι, είπα στην Τέιλορ για δύο φίλους μου που τα έφτιαξαν. Όχι ότι αυτό αφορά κανέναν».

Ο Σαλαμέ δήλωσε επίσης ότι δεν έχει τίποτα εναντίον της Γκόμεζ, με την οποία πρωταγωνίστησε το 2019 στο «A Rainy Day in New York». Η Τζένερ δεν έχει σχολιάσει δημόσια το θέμα.