Η Νικόλ Κίντμαν υπήρξε σύζυγος του Τομ Κρουζ, όμως σπάνια αναφέρεται στην περίοδο αυτή, όπως και στους λόγους που την οδήγησαν να τερματίσει τη σχέση της με τον σταρ του Χόλιγουντ.

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε οριστικά το 2001. Σε πρόσφατη αναφορά της, η 56χρονη ηθοποιός θυμήθηκε τη βραδιά που κέρδισε το Όσκαρ, το 2003, την καλύτερη στιγμή της καριέρας της, που ήρθε μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου, ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

Η ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ για τον ρόλο της ως Βιρτζίνια Γουλφ στο «The Hours» (ελληνικός τίτλος της ταινίας ήταν «Οι ώρες») στο πλευρό της Μέριλ Στριπ και της Τζούλιαν Μουρ, αλλά, παρά το γεγονός ότι πήρε το αγαλματίδιο Α’ Γυναικείου Ρόλου, η Κίντμαν ένιωθε στα χειρότερά της.

Η Νικόλ Κίντμαν βραβεύεται με Όσκαρ

«Πάλευα με πράγματα στην προσωπική μου ζωή, ωστόσο η επαγγελματική μου ζωή πήγαινε τόσο καλά» είπε στον συγγραφέα Ντέιβ Κάργκερ για το νέο του βιβλίο «50 Νύχτες Όσκαρ». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, εμφανίστηκε τόσο στενοχωρημένη που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει, σωστά;» συνέχισε.

«Ο Ράσελ Κρόου είπε: “μην κλάψεις όταν είσαι πάνω”, αλλά έκλαιγα», θυμήθηκε η σταρ του «Aquaman and the Lost Kingdom». Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της, η Κίντμαν ένιωσε την ανάγκη να πάει σπίτι και να μην παραβρεθεί στα λαμπερά πάρτι, που θα ακολουθούσαν, σύμφωνα με τη «NewYorkPost».

«Δεν είμαι ένα κορίτσι για μεγάλα πάρτι, οπότε επρόκειτο να παραλείψω το πάρτι του «Vanity Fair» και όλοι μου είπαν: «Πρέπει να πας. Πρέπει να βρεθείς στο πάρτι, που γίνεται για το βραβείο της Ακαδημίας σου», είπε στον Karger.

«Τους έλεγα: “Αυτό είναι σαν να περηφανεύεσαι και δεν είναι ταπεινό. Δεν μπορείς να πας, κουβαλώντας το βραβείο! Αυτό είναι πραγματικά ανάρμοστο. Και μου έλεγαν: “Αυτό να κάνεις”» συνέχισε, για να προσθέσει: «Έτσι μπήκα μέσα κυριολεκτικά. Το κουβαλούσα, ήμουν εντελώς συγκλονισμένη, συγκινημένη, έτρεμα και δεν το απόλαυσα. Σχεδόν απολογήθηκα, πράγμα που ήταν τόσο ανόητο. Μακάρι να μπορούσα να το απολαύσω περισσότερο».

Όσο για το πώς ολοκληρώθηκε η βραδιά, η Νικόλ Κίντμαν είπε: «Κατέληξα να παραγγείλω σε πακέτο και να φάω στον όροφο του ξενοδοχείου Beverly Hills. Κάθισα στο πάτωμα του ξενοδοχείου, τρώγοντας τηγανιτές πατάτες και ένα μπέργκερ με την οικογένειά μου και πήγα για ύπνο. Τότε ήταν που ταρακουνήθηκα. Πρέπει να βρω την αγάπη μου. Χρειάζομαι μια αγάπη στη ζωή μου».

Τέλος, τόνισε: «Πήγα για ύπνο μόνη μου. Ήμουν στο κρεβάτι πριν τα μεσάνυχτα. Αν ποτέ ξανά κέρδιζα, σας λέω, θα ήμουν έξω για 24 ώρες».