Ο Light άφησε πίσω του την κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και όλο το… χαμό που προκλήθηκε με αυτή και αποφάσισε να περάσει ορισμένες ημέρες στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Γκστάαντ στην Ελβετία και να χαρεί το χιόνι με τη σύντροφό του Άννα.

Ο διάσημος τράπερ και η αγαπημένη του μοιράστηκαν εικόνες τους από το τελεφερίκ, ενώ ο Light σε stories του στο Instagram έδειξε κι άλλα στιγμιότυπα από τις χλιδάτες διακοπές τους. «Κατεβαίνοντας τις ελβετικές Άλπεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσης του στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, ανέφερε πως η εμπειρία του να κάνει σκι είναι «αρκετά αγχωτική» σε βίντεο όπου εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το πού θα πάει, ενώ άφησε κι ένα σημάδι σε μια πινακίδα για να μην χαθεί.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα ο Light είχε αναφερθεί και στα δημοσιεύματα που ήθελαν τη σχέση του να βρίσκεται σε κρίση. «Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό μου. Πολύ πιθανόν να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Στην Ελλάδα που είναι παράξενη χωρά, εγώ και η σύντροφός μου, δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε;», είπε χαρακτηριστικά.

Αν μη τι άλλο, οι εικόνες από την Ελβετία επιβεβαιώνουν πόσο αγαπημένο είναι το ζευγάρι που στις φωτογραφίες είναι αγκαλιασμένο σε μια ρομαντική απόδραση σ’ ένα ειδυλλιακό μέρος.