Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, βρίσκεται στην Ελλάδα όπου και έκανε Πρωτοχρονιά, αλλά και γιατί πλησιάζει το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Παύλος βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Αθήνας και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, όπου θα δώσουν το παρών όλα τα μέλη της οικογένειας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha έξω από το υπερπολυτελές διαμέρισμα όπου διαμένει με την οικογένειά του στο κέντρο της Αθήνας, είπε: «Καλή χρονιά να έχετε και υγεία», δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στην ερώτηση σχετικά με το μνημόσυνο.

Το όνειρο της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, πάντως, αποκάλυψε πως τον είδε σε όνειρό της προκαλώντας τα σχόλια των συνεργατών της. «Νομίζω πως τον είδα στον ύπνο μου», ανέφερε η παρουσιάστρια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της λέει: «Λαϊκά όνειρα κάνεις», ενώ η Χρύσλα Γεωργακοπούλου τόνισε πως αυτό σημαίνει πως μάλλον θα παντρευτεί κάποιον πρίγκιπα ή βασιλιά από κάποια βόρεια χώρα. Η «KatKen», όμως, ανέφερε πως δεν πήγαινε προς τα… εκεί το όνειρο. «Κάναμε εκπομπή και καλύπταμε κάποιο θέμα και ήταν πάνω σε γόνδολα ή κάτι τέτοιο», επεσήμανε.