Απαντήσεις στο θέμα των σχέσεων και του φλερτ έδωσε η Εύη Βατίδου στις κάμερες που την εντόπισαν σε γνωστό μαγαζί, εξηγώντας γιατί προτιμά να είναι μόνη. Το πρώην μοντέλο, που πρόσφατα απασχόλησε έντονα με σχόλια που έκανε περί επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, μετά τη νομική στήριξη που της παρείχε ο γνωστός ποινικολόγος στο τροχαίο όπου ενεπλάκη στη Γλυφάδα, μίλησε για την προσωπική της ζωή.

«Όσο μεγαλώνεις αρχίζει λίγο και γίνεται είδος προς εξαφάνιση ο φτερωτός έρωτας. Είναι ξεκάθαρη επιλογή: προτιμώ να είμαι μόνη μου, να έχω την ηρεμία μου από το να είμαι με κάποιον άνθρωπο που δεν περνάω καλά. Δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να επιλύω συμπεριφορές που δεν μπορώ να επιλύσω. Ούτε υπάρχει περίπτωση να λύσω το θέμα της γυναίκας και του άντρα, γιατί είναι άλυτο. Ο άντρας και η γυναίκα έχουν μεταξύ τους πρόβλημα από τότε που γεννήθηκαν. Από τη φύση τους είναι δύο διαφορετικά όντα. Το θέμα είναι αν θα μπορέσω να αντέξω τελικά αυτόν τον άνθρωπο, που θα είναι δίπλα μου. Αυτό είναι το ζητούμενο» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ να φλερτάρω άντρα, τρελάθηκες παιδάκι μου; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα. Είμαι της παλιάς σχολής εγώ. Εκτός ότι ντρέπομαι, δεν είναι του τύπου μου» απάντησε με έμφαση σε ερώτηση για το πώς πλησιάζει έναν άντρα.

Ο δεσμός της Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου – ο τελευταίος της που έγινε γνωστός – είχε απασχολήσει έντονα, αφού μετά το χωρισμό τους το πρώην μοντέλο βγήκε και είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέση. Το πρωί της Τρίτης (17/10), μάλιστα, εκείνος είχε μιλήσει στην κάμερα του «Happy Day» στον Alpha, απαντώντας στη διάψευσή της.

«Δεν ξέρω, με άλλον τα είχε; Ήμασταν ζευγάρι. Το έχω αφήσει πίσω μου, δεν κρατάω κακία. Ήταν μια εμπειρία και αυτή. Από όλους τους ανθρώπους έχουμε να πάρουμε κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας, καλές ή κακές. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται. Ήμασταν τέσσερις μήνες μαζί. Όπως όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, έτσι τέλειωσε και αυτό. Πάμε παρακάτω. Αν τη δω, θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε. Αλίμονο, δεν είμαστε και εχθροί. Δεν στενοχωρήθηκα, όταν είπε ότι δεν είχαμε σχέση» είχε τονίσει τότε χαρακτηριστικά, με τους δυο τους να γνωρίζονται – κατά τα λεγόμενά του – στο γυμναστήριο την ώρα που η Βατίδου έτρεχε στο διάδρομο, με τους γονείς του, τους φίλους του και όλο τον κύκλο του να ξέρουν από την πρώτη στιγμή για τον δεσμό τους.