Νέες δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου έκανε η Εύη Βατίδου. Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για την απάντηση που έδωσε ο πρώην σύζυγός της Αλέξης Κούγιας αναφορικά με το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους, με την οποία της έριξε… χυλόπιτα αναφέροντας ότι είναι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με μια γυναίκα υψηλού επιπέδου και πως η δημιουργία σεναρίων και εντυπώσεων από την πρώην σύζυγό του του κάνει κακό.

Η Εύη Βατίδου φάνηκε να αμφισβητεί το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι σε σχέση. «Εμένα άλλα μου έχει πει. Έχει κάνει δημόσια δήλωση λογικά γιατί έχει κάποιο λόγο όπως πάντα όταν κάνει κάποια δήλωση.Ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και κάτι έχει στο μυαλό του. Έχει υπάρξει επανασύνδεση, που σημαίνει ότι είμαστε πιο κοντά. Αυτό είναι η επανασύνδεση, σε σχέση με πριν. Δεν έχω καταλάβει σε ποια σύντροφο αναφέρεται. Μήπως να βάλουμε στο silver alert μια αγγελία ότι ψάχνουμε μία υψηλοτάτου επιπέδου;» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πριν κάνει ο Αλέξης Κούγιας δήλωση για τη σύντροφο, ήξερα ότι δεν υπάρχει σύντροφος. Θα μου πει κάποια στιγμή. Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει, αλλά μπορεί να συμβεί να χωρίσεις και να ξαναείσαι με έναν άνθρωπο. Εκείνον να ρωτήσετε κι όχι εμένα».

Στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου τόνισε ότι θα κάνουν Χριστούγεννα με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά τους, όπως συνηθίζουν.

«Θα ήθελα να τον ρωτήσετε αφού μας λέει ότι κάποιος του στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, τότε εγώ αυτά τα 22 χρόνια τι κάνω; Τον βλέπω ευτυχισμένο τον τελευταίο καιρό κι αυτό κάνει καλό και σε εμένα και στα παιδιά μας» κατέληξε.

«Δεν ξέρω αν είναι καψούρης μαζί μου ο Κούγιας. Θα το παραδεχόταν;»

Τη γνώμη της γύρω από τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία εξέφρασε τώρα το πρώην μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Τελικά θα παντρεύονται μόνο οι gay, οι ομοφυλόφιλοι στο τέλος έτσι όπως το πάμε. Σωστό είναι γενικότερα. Είναι σωστότατο και τα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν το δικαίωμα στον γάμο. Στο θέμα υιοθεσίας δεν είμαι σύμφωνη. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει μαμά».

Περνώντας στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Αλέξη Κούγια αλλά και ορισμένες απόψεις που ακούστηκαν σε πάνελ ότι ο γνωστός ποινικολόγος έχει ακόμα συναισθήματα για εκείνη απάντησε:

«Δεν είναι σωστό να εκμαιεύουμε συναισθήματα, δεν είναι σωστό να βγάζετε συμπεράσματα. Δεν ξέρω αν είναι καψούρης, αυτός άλλα μας δήλωσε. Και να ήταν θα το παραδεχόταν, με δουλεύεις; Μπορεί να μην ζούμε μαζί αλλά όταν κάνουμε τα οικογενειακά μας μαζί, είμαστε μαζί».