Δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega την Παρασκευή (8/12) με τον γνωστό παρουσιαστή, στιχουργό και ραδιοφωνικό παραγωγό να θυμάται τις απειλές που δέχθηκε στην αρχή της καριέρας του, τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει υποστεί, αλλά και το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

«Έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια οι εκπομπές να αλληλοσχολιαζόμαστε, είναι μια νέα πραγματικότητα. Ο Γρηγόρης Αρναουτογλου θεωρώ πως έκλεισε τον κύκλο του στο πρωινό, είναι επιτυχημένος και στο prime time. Θα μου κάνει εντύπωση αν ο Γρηγόρης αφήσει δυο επιτυχημένες για εκείνον ζώνες, για να επιστρέψει στο πρωινό», τόνισε.

Σχετικά με τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασε: «Ήταν χιουμοριστικό το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τα “πλαστικά χείλη” και έτσι το αντιμετωπίσαμε τότε. Ελπίζω να μη φτάσουν στα δικαστήρια ο Βαγγέλης Περρής και η Κατερίνα Καινούργιου. Η Φαίη Σκορδά έχει ανεβεί κατηγορία ως “το κορίτσι της διπλανής πόρτας”, αλλά παραμένει η οικειότητά της. Πιστεύω ότι θα έχουμε ανατροπές στα νούμερα τηλεθέασης με τα νέα χρονιά. Τα νούμερα φέτος έχουν τη μορφή “ασανσέρ”. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα λαμπερό πρόσωπο και έχει αμεσότητα».

Για τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Η κουμπάρα μου μού λείπει πολύ από την τηλεόραση. Έχουμε μια αδελφική σχέση».

Ο ηλικιακός ρατσισμός και οι απειλές

Έπειτα μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει υποστεί: «Έχω ζήσει ηλικιακό ρατσισμό στη δουλειά και κρύβω πλέον την ηλικία μου, λέω είμαι πάνω από 50», ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υιοθεσίας: «Είναι ιερό να μεγαλώνεις ένα παιδί. Δεν θα ήθελα να περάσω σε οποιαδήποτε μορφή τεκνοθεσίας».

Έπειτα, θυμήθηκε και περιστατικά, όπου δέχθηκε απειλές από τραγουδίστριες στην αρχή της πορείας του στο ραδιόφωνο. «Με έχουν απειλήσει και με έχουν βρίσει τραγουδίστριες, όταν πρωτοξεκίνησα στο ραδιόφωνο. Έκλεινα το τηλέφωνο με μαγκιά στους τραγουδιστές που με απειλούσαν και τους “προστάτες τους”», αποκάλυψε.