Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα, έπειτα από 7 χρόνια σχέσης, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Το μυστήριο έγινε σε πολύ στενό κύκλο, με 60 καλεσμένους ανάμεσα στους οποίους ήταν η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη Δήμητρα Ματσούκα μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας», όπου πρωταγωνιστεί, με την ηθοποιό να μιλάει πρώτη φορά για την ημέρα του γάμου της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη. Έτσι απλά το ήθελα και έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα έλαμπε από ευτυχία και το νυφικό της ήταν πολύ κομψό. H ηθοποιός διάλεξε ένα υπέροχο bridal dress με lace embellished top και μακριά μανίκια που κατέληγε σε silk φόρεμα. H ηθοποιός συνδύασε το νυφικό της με  ένα ζευγάρι diamond σκουλαρίκια, δημιουργώντας ένα stylish bridal look, που μας άρεσε πολύ και λευκές κλασικές γόβες!

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε κανονικά στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», στην οποία πρωταγωνιστεί. Μάλιστα σε βίντεο που ανέβηκε στα social media είδαμε πως η ηθοποιός πέταξε την ανθοδέσμη του γάμου της πάνω από τη σκηνή στο κοινό που την παρακολούθησε στο θέατρο.

Δήμητρα Ματσούκα: Η ανάρτηση – καρφί της αδερφής της, Μαρίας, μετά τον γάμο της «κάποιες στιγμές είναι ιερές»

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα αυτή τη σημαντική ημέρα ήταν η αδερφή της Μαρία. Μάλιστα, η αδερφή της ηθοποιού λίγες ώρες μετά τον γάμο έκανε μια ανάρτηση-καρφί για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τον γάμο του ζευγαριού.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ματσούκα

«Κάποιες στιγμές είναι ιερές! Δεν δημοσιοποιούνται όλα. Είναι τόσο σημαντικό να απολαύσουμε τη στιγμή και να αφήσουμε επιτέλους στην άκρη το κινητό.

Η αδερφή μου, η πιο όμορφη νύφη και ο Πέτρος, ο πιο όμορφος γαμπρός, μα το πιο σημαντικό είναι ότι οι δυο είναι πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι. Πάντα ερωτευμένοι, υγιείς και ευτυχισμένοι. Σας αγαπάμε πολύ, Μαρία – Θέμης- Ραφαήλ», έγραψε η Μαρία Ματσούκα.