Για τις δυσκολίες που πέρασε το τελευταίο διάστημα μίλησε σε συνέντευξή του το πρωί της Δευτέρας (27/11) ο Θοδωρής Μαραντίνης. «Όταν μεγαλώνεις μόνος σου τα παιδιά, καταλαβαίνεις ότι είναι ζόρικο» τόνισε και εξήγησε «τις ημέρες που τα έχω εγώ, αναλαμβάνω τα πάντα στο 100%: το πρόγραμμά τους, το φαγητό τους, το σχολείο».

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», ο τραγουδιστής των Onirama ανέφερε: «Την περίοδο που είχαμε τον κορονοϊό με ζόρισαν τα οικονομικά μου· σκέφτηκα ότι θα πρέπει να έχω και δεύτερη πηγή εισοδήματος. Τον τελευταίο καιρό ήρθαν διάφορα στη ζωή μου, που με ζόρισαν, από την αλλαγή στην προσωπική μου ζωή, θέματα υγείας και οικονομικά. Πέρασα ένα σοκ. Πλέον με νοιάζει να μπουν σε τάξη τα επαγγελματικά μου και τα οικονομικά μου».

«Έχω γίνει πιο ανθεκτικός, ώστε να διαφυλάξω κυρίως τα παιδιά μου»

«Το τελευταίο διάστημα δέχομαι πιο έντονη κριτική για τα προσωπικά μου. Έχω γίνει πιο ανθεκτικός, ώστε να διαφυλάξω κυρίως τα παιδιά μου. Το κοινό με ξέρει και έχει δει ότι τόσα χρόνια δεν έχω ασχοληθεί με κουτσομπολιά και ίντριγκες. Όταν παρεμβαίνω σε κάτι, σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό για εμένα» δήλωσε κλείνοντας.