Σε σοβαρό μονοπάτι δείχνει να μπαίνει η σχέση της «βασίλισσας» της ποπ Τέιλορ Σουίφτ με τον σούπερ σταρ του NFL, Τράβις Κέλσι. Σύμφωνα με αποκαλύψεις των διεθνή ΜΜΕ λίγες ημέρες μετά το πρώτο δημόσιο φιλί τους, είναι ώρα να γνωριστούν και οι γονείς τους.

Όπως αποκάλυψε το Entertainment Tonight, η συνάντηση μεταξύ των… συμπέθερων αναμένεται να γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης (για την Ελλάδα, 03:15) όταν οι Κάνσας Σίτι Τσιφς, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Τράβις Κέλσι, αντιμετωπίσει τους Φιλαντέλφια Ιγκλς εντός έδρας στο γήπεδο «Arrowhead». Θα είναι μια γενική οικογενειακή συγκέντρωση, αφού στους Ιγκλς αγωνίζεται ο αδερφός του Κέλσι, Τζέισον.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται μερικές ημέρες μετά το πρώτο δημόσιο φιλί της Τέιλορ Σουίφτ με τον αγαπημένο της, στα παρασκήνια της συναυλίας της στο «Εστάδιο Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, το οποίο έγινε viral. Ο Κέλσι περίμενε την Σουίφτ να ολοκληρώσει την παράστασή της κι εκείνη έτρεξε στην αγκαλιά του και τον φίλησε με την στιγμή να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο Κέλσι βρισκόταν στα παρασκήνια μαζί με τον πατέρα της τραγουδίστριας.

Επιπλέον, η Σουίφτ για να δηλώσει τον έρωτά της για τον Κέλσι άλλαξε και στις δύο βραδιές που έπαιξε στην πρωτεύουσα της Αργεντινής τους στίχους του τραγουδιού της «Karma» προκειμένου να αναφερθεί στον σύντροφό της. Εκείνος, μιλώντας στο podcast του είπε γι’ αυτό: «Είχα μια ιδέα πως θα μπορούσε να το κάνει, αλλά όταν το άκουσα δεν πίστευα στ’ αυτιά μου». Επίσης ανέφερε πως πέρασε πολύ ωραία. Την ίδια στιγμή, πηγές από το περιβάλλον της Σουίφτ ανέφεραν σε διεθνή ΜΜΕ πως περνάει πολύ καλά με τον Τράβις Κέλσι κι έχουν «δέσει» και η σχέση τους εξελίσσεται πολύ καλά. Όλα αυτά λίγο καιρό αφότου το Bloomberg την ανακήρυξε ως δισεκατομμυριούχο.